Η Φαίη μας δείχνει ποια παντελόνια δεν πρέπει να λείπουν από την γκαρνταρόμπα σου φέτος!

Το παντελόνι φέτος αποκτάει πρωταγωνιστικό ρόλο στην ντουλάπα μας και οι σχεδιαστές δημιουργούν τάσεις που ανυπομονούμε να προσθέσουμε στο καθημερινό μας στιλ.

Η Φαίη μας ακολουθεί πιστά κάποια από τα πιο δημοφιλή trends του φθινοπώρου και μας δείχνει ποια από αυτά αξίζει να βάλουμε στην ντουλάπα μας και να τα φορέσουμε ξανά και ξανά.

#1. Cargo pants
Δεν υπάρχει μεγαλύτερη τάση από το cargo pants και είναι σίγουρα ένα παντελόνι που αγαπάμε πολύ στις πιο casual εμφανίσεις μας. Η Φαίη φοράει το δικό της με κομψό top,

ζώνη με αλυσίδα και western boots δημιουργώντας ένα πολύ ωραίο look κατάλληλο για όλες τις ώρες.

View this post on Instagram

ΝΕΟ #DocaApp Το μηνιαίο διαδραστικό περιοδικό μόδας το Doca MAGALOGUE Follow @docaofficial, like στη φωτό κ mention 2 φίλες σου και κερδιστε κ οι 3 το πιο hot φθινοπωρινό σύνολο!

A post shared by Fay Skorda (@fayskorda) on Oct 18, 2020 at 2:22am PDT

#2. Leather pants
Το δερμάτινο παντελόνι ή κολάν είναι ένα ακόμα κομμάτι που δεν πρέπει να λείπει από την γκαρνταρόμπα μας. Η Φαίη ταιριάζει το δικό της με αθλητικό top, κίτρινο blazer και sneakers, συνθέτοντας με αυτόν τον τρόπο ένα μοναδικό athleisure look.

View this post on Instagram

Καλή εβδομαδα Follow @supergagreece ,like στη φωτό κ mention 2 φίλες σου κ κερδίστε κ οι 3 τα αγαπημένα μου μποτινια για φέτος

A post shared by Fay Skorda (@fayskorda) on Sep 28, 2020 at 4:20am PDT

#3. Skinny jeans
Μπορεί τα baggy jeans να είναι πιο δημοφιλή από ποτέ αλλά οι τάσεις στις μπότες (western, combat, over- the- knee) μας κάνουν να έχουμε την ανάγκη από skinny jeans μέσα στην ντουλάπα μας. Το classic blue και το vintage black είναι τα δύο χρώματα που θα φορέσουμε περισσότερο.

View this post on Instagram

Follow @desiree_fashion , like στη φωτό κ κέρδισε το συνολο @mark_milan_shoes

A post shared by Fay Skorda (@fayskorda) on Sep 22, 2020 at 8:51am PDT

#4. Plaid pants
Τα καρό παντελόνια έχουν την τιμητική τους αυτή τη σεζόν και ανυπομονούμε να τα αξιοποιήσουμε κατάλληλα στα everyday looks που θα κάνουμε όλο το φθινόπωρο. Η Φαίη μας φοράει το καρό παντελόνι της με ασορτί γιλέκο και blazer δημιουργώντας ένα τέλειο office look.

View this post on Instagram

Καλό Σαββατοκυριακο Follow @desiree_fashion ,like στη φωτό κ κέρδισε το υπέροχο κοστούμι Το λάτρεψα!!! Τόλμησε το με αθλητικά μποτινια

A post shared by Fay Skorda (@fayskorda) on Sep 18, 2020 at 9:16am PDT

#5. Φόρμες
Οι oversized φόρμες είναι επίσης huge τάση για φέτος. Ο συνδυασμός τους με ψηλοτάκουνες γόβες είναι πολύ δημοφιλής και η Φαίη ολοκληρώνει αυτό το outfit με λευκό blazer και t-shirt.

View this post on Instagram

@desiree_fashion trends Κάντε like κ κερδίστε το σύνολο

A post shared by Fay Skorda (@fayskorda) on Jan 28, 2020 at 9:32am PST

Διαβάστε ακόμα: 3 διαφορετικοί τρόποι για να συνδυάσεις το…βαρετό πουλοβεράκι σου! (VIDEO)

H Rocky Barnes μας δίνει 4 ιδέες για τα χειμερινά μας πανωφόρια- Εσύ ποιο θα επιλέξεις;

5 νέοι τρόποι για να φορέσεις το κοστούμι σου μέσα στον Οκτώβριο!

Keywords
Τυχαία Θέματα