Η Μικαέλα Φωτιάδη δημοσιεύει φωτογραφίες που δείχνουν πώς ήταν πριν μπει στο GNTM αλλά και πώς ήταν όταν αποχώρησε!

Η Μικαέλα Φωτιάδη συνεχίζει να απασχολεί τα μέσα ακόμα και μετά το τέλος του GNTM. Το γνωστό μοντέλο πόσταρε μια σειρά από φωτογραφίες της για να μας δείξει πόσο άλλαξε μέσα στο παιχνίδι.

Η ίδια δημοσίευσε φωτογραφίες που αποδεικνύουν πώς ήταν πριν μπει στο παιχνίδι αλλά και πώς βγήκε από αυτό. Όπως θα δεις στις φωτογραφίες μετά την έξοδό της η Μικαέλα ήταν πολύ απεριποίητη.

Η ίδια είχε πει σε συνέντευξή της σχετικά με το πρόσωπο που έδειξε στο GNTM: «Δεν αποφάσισα εγώ τι πρόσωπο θα δείξω. Απαντούσα σε όποια ερώτηση μου έκαναν

με ειλικρίνεια. Αλλά, δυστυχώς έδειξαν μόνο τις «σκληρές» απαντήσεις μου. Θα ήθελα να είχαν δείξει και τα όμορφα λόγια που έλεγα για ορισμένες κοπέλες. Για κάποιον λόγο έδειξαν μόνο άσχημα πράγματα κι αυτό με στεναχώρησε πολύ. Θα ήθελα να είχαν δείξει τον αληθινό μου εαυτό»!

Το μοντέλο είχε πει στη Real Life σχετικά με το αν θα άλλαζε κάτι αν έμπαινε ξανά στο παιχνίδι: «Θα ήμουν ο εαυτός μου. Δεν είναι κακό να λες την άποψή σου. Απλώς απαντούσα με λάθος τρόπο. Είμαι αυθόρμητη»!

Διαβάστε ακόμα: Η Μαίρη Συνατσάκη «ρίχνει» το instagram με τη φωτογραφία της με μαγιό (φωτό)

Keywords
Τυχαία Θέματα