«Η βιοψία έδειξε σοβαρή κακοήθεια και με έβαλαν σούμπιτη για χημειοθεραπείες»

Σε μια συγκλονιστική εξομολόγηση προχώρησε η ηθοποιός και τραγουδίστρια Τάνια Ρόκκα, μιλώντας στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου στον Alpha, «T-Live».

Συγκεκριμένα, η ίδια αναφέρθηκε στη γενναία μάχη που έδωσε πριν από κάποιο χρονικό με τη λευχαιμία και τη μεταμόσχευση μυελού των οστών στην οποία προχώρησε με δότη την αδελφή της, Ιωάννα.

Η συγκλονιστική εξομολόγηση της Τάνιας Ρόκκα για την περιπέτεια
της υγείας της

«Βρισκόμουν σε μια περιοδεία συναυλιών με τον Γιάννη Ζουγανέλη εκείνο το καλοκαίρι. Χόρευα, τραγουδούσα, είχα αναλάβει και την οργάνωση παραγωγής. Δεν είχα καταλάβει τίποτα, απλώς την τελευταία εβδομάδα είχα έναν μικρό βήχα που εμφανιζόταν όταν έπεφτα για ύπνο. Διαρκούσε πολύ λίγο, κοιμόμουν κανονικά και το πρωί ξανά το ίδιο», είπε αρχικά η  Τάνια Ρόκκα.

«Μπήκα στο χειρουργείο, κάναμε βιοψία, μας έδειξε αυτή τη σοβαρή κακοήθεια και με έβαλαν… σούμπιτη, που λέμε, για χημειοθεραπείες. Δεν είχα δηλαδή την πολυτέλεια του χρόνου για να το καθυστερήσουμε καθόλου, δυστυχώς. Δεν θα πω ψέματα, δεν είμαι και υπερήρωας. Προφανώς φοβήθηκα, απλά ήταν ελάχιστα λεπτά αυτή η σκέψη. Δηλαδή για να το πω ωμά, πήρα τηλέφωνο την αδελφή μου και της είπα “λοιπόν, οι κωδικοί μου στις κάρτες είναι αυτοί. Έχω αυτές τις εκκρεμότητες, λύσ’ τες”. Γιατί σκέφτηκα ότι μπορεί αύριο να μην τα καταφέρω», ανέφερε στη συνέχεια η ηθοποιός και τραγουδίστρια.

«Αυτή η σκέψη όμως πέρασε και έφυγε. Ξαναείδα καθαρά τα κίνητρά μου, τους στόχους μου και είπα “τα χτυπάω, τελείωσε”. Κάπως έτσι έσφιξα τα δόντια και προχωρήσαμε. Δεν έχουν όλοι οι άνθρωποι αδέλφια, δεν έχουν αυτή την τύχη, αλλά ακόμα και αν έχουν αδέλφια δεν έχουν την τύχη της συμβατότητας. Η συμβατότητα είναι περίπου 1 προς 3 και πάντα, όταν αναφέρομαι στην Ιωάννα, λέω ότι είναι ο ήρωάς μου», συμπλήρωσε στην ενημερωτική εκπομπή του Alpha η Τάνια Ρόκκα.

Διαβάστε επίσης:

Fame Story: Ο Νίκος Κοκλώνης και οι κριτές «ανοίγουν» τα χαρτιά τους λίγο πριν την πρεμιέρα -«Να περιμένετε εκπλήξεις»

Ιωάννα Τούνη -Δημήτρης Αλεξάνδρου: Βάφτισαν τον γιο τους! Δείτε στιγμιότυπα

Σίσσυ Χρηστίδου για τον χωρισμό από τον Θοδωρή Μαραντίνη: «Έκανα πολλή υπομονή, επέλεξα τη σιωπή για τα παιδιά»

Keywords
Τυχαία Θέματα