Ηλίας Κωνσταντίνου: Μιλά για τον χωρισμό του από την Εύη Βατίδου -Η αντίδρασή του στις δηλώσεις της

Την Τρίτη 4/7 η Εύη Βατίδου αποκάλυψε στην κάμερα της εκπομπής «Το Πρω1νό» του ΑΝΤ1 πως δεν υπάρχει σχέση με τον Ηλία Κωνστνατίνου. Συγκεκριμένα είπε: «Δεν υπάρχει κάποια τέτοια σχέση, κάποιο λάθος κάνετε. Δεν υπάρχει σχέση, είχαν βγει δημοσιεύματα».

Οι δηλώσεις της αυτές προκάλεσαν αντιδράσεις, αφού πριν από μερικούς μήνες η ίδια είχε αναφέρει χαρακτηριστικά για εκείνον: «Γνωριστήκαμε στη Θεσσαλονίκη. Όλα έγιναν πολύ γρήγορα, δεν περίμενα

αυτή την εξέλιξη έγιναν όλα μαγικά. Η ηλικία δεν παίζει κανέναν ρόλο, αν δύο άνθρωποι έχουν χημεία μεταξύ τους, καταλαβαινόμαστε με τα μάτια, είμαστε 2,5 μήνες μαζί. Το πρόβλημά μας είναι η διαφορά χιλιομέτρων που μας χωρίζει».

Μετά τα όσα είπε η Εύη Βατίδου, η εκπομπή «Super Κατερίνα» και ο δημοσιογράφος Αλέξης Μπαρτσώκας επικοινώνησαν με τον Ηλία Κωνσταντίνου, ο οποίος επιβεβαίωσε τον χωρισμό τους. Το μοντέλο τόνισε πως ήταν μια απόφαση που πάρθηκε από κοινού, ενώ αρνήθηκε να σχολιάσει τη δήλωση της Εύης Βατίδου.

Όσα είπε ο Ηλίας Κωνσταντίνου για τον χωρισμό του από την Εύη Βατίδου

«Είμαι πολύ καλά και δε θέλω να κάνω πλέον καμία άλλη δήλωση που να αφορά την προσωπική μου ζωή. Σας ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σας αλλά δε θα ήθελα να αναφερθώ άλλο στην προσωπική μου ζωή. Ουδέν σχόλιο για τις δηλώσεις της Εύης Βατίδου. Δε με έχει πληγώσει κάτι, δεν κρατάω κακία σε ανθρώπους και ειδικά σε αυτούς που έχω περάσει χρόνο μαζί τους.

Όλα καλά, είμαι πολύ καλά. Ο χωρισμός μας ήταν κοινή απόφαση. Δε κρατάω καμία κακία. Όλα καλά. Είμαστε πολιτισμένοι άνθρωποι, δε πρέπει να υπάρχουν αναμμένες φωτιές. Έχει τελειώσει. Αυτό ήταν. Είναι καλό να κοιτάμε πάντα τα πράγματα θετικά. Ό,τι γίνεται, γίνεται πάντα για καλό», είπε χαρακτηριστικά ο Ηλίας Κωνσταντίνου.

Διαβάστε ακόμα:

Φελίσια Τσαλαπάτη: «Η επιλόχειος ήταν παντού, πέρασαν όλες οι αρνητικές σκέψεις από το μυαλό μου»

Θεοφανία Παπαθωμά για «Μαύρο Ρόδο»: «Η τελευταία σκηνή ήταν έντονη, δεν μου έφταναν τα λόγια»

Survivor All Star: Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Keywords
Τυχαία Θέματα