Ηλίας Μαμαλάκης: Παίρνει σήμερα εξιτήριο -Ο λόγος που χρειάστηκε να μείνει παραπάνω στο νοσοκομείο

Εδώ και μερικές εβδομάδες ο Ηλίας Μαμαλάκης βρίσκεται στο νοσοκομείο καθώς αντιμετωπίζει μια περιπέτεια υγείας. Ο γνωστός και αγαπημένος chef έχει αφεθεί στα χέρια των γιατρών, οι οποίοι προσπαθούν να κάνουν ό,τι καλύτερο μπορούν προκειμένου ο ίδιος να επιστρέψει σπίτι του υγιής και δυνατός.

Το πρωί της Κυριακής 31/7, μάλιστα, ο Ηλίας Μαμαλάκης δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook μια φωτογραφία από το νοσοκομείο

-δείχνοντάς μας το προσκέφαλο του κρεβατιού- και ευχήθηκε αυτές να είναι οι τελευταίες ημέρες του στο νοσοκομείο και το επόμενο Σαββατοκύριακο να τον βρει στη ζεστασιά και την άνεση του σπιτιού του.

Ο Ηλίας Μαμαλάκης παίρνει εξιτήριο από το νοσοκομείο

Σήμερα 31/7, σύμφωνα με ρεπορτάζ Espresso ο γνωστός chef αναμένεται να πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο.

Όπως ενημέρωσε η σύζυγός του, Ντορίτα Πετρατζά σε χθεσινή επικοινωνία με την εφημερίδα, «ο Ηλίας Μαμαλάκης είναι καλά! Λογικά αύριο (σήμερα 31/7/23) θα επιστρέψουμε σπίτι μας».

Και συμπλήρωσε: «Πήγαν όλα πολύ καλά. Απλώς χρειάστηκε να μείνει παραπάνω στο νοσοκομείο γιατί του χορηγήθηκε ενδοφλέβια αντιβίωση. Διαφορετικά θα είχε βγει ήδη… Θα καλυτερέψει και άλλο η διάθεσή του όταν επιστρέψουμε σπίτι».

Διαβάστε ακόμα:

Γιώργος Λιανός: Ρομαντική απόδραση στην Ίμπιζα με την Κωνσταντίνα Καραλέξη

Γη της Ελιάς: Επεισοδιακός χωρισμός για Δήμητρα και Ορέστη – Ο νέος άνδρας στη ζωή της

Ανίτα Μπραντ: Η τρυφερή εξομολόγηση για τη μητρότητα

Keywords
Τυχαία Θέματα