Ιωάννα Τούνη: Απαντά στα αρνητικά σχόλια για τη βόλτα με τον γιο της στα χιόνια

Η κακοκαιρία Barbara «χτύπησε» πολλές περιοχές της Αττικής τις τελευταίες ώρες, οι κάτοικοι των οποίων είδαν τα πάντα να ντύνονται στα λευκά. Σε αυτή την κατηγορία ανήκουν η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου. Το ερωτευμένο ζευγάρι πέρασε τις κρύες ημέρες στο σπίτι του και απόλαυσε το κατάλευκο τοπίο από το μπαλκόνι του.

Μάλιστα, οι δυο τους αποφάσισαν να κάνουν μια βόλτα με το μωρό τους στην αυλή, γεγονός που σχολιάστηκε έντονα από τους διαδικτυακούς φίλους τους. Ειδικότερα, η Ιωάννα Τούνη πληθώρα αρνητικών μηνυμάτων, επειδή αποφάσισε να βγάλει

τον γιο της στο χιόνι, μιας και ο μικρός βρίσκεται μόλις έναν μήνα στη ζωή.

Η Ιωάννα Τούνη, λοιπόν, θέλησε να δώσει τη δική της απάντησε σε όλους τους καλοθελητές που έσπευσαν να κρίνουν την πράξη τους μέσα από μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Τώρα που σας βρήκα, για πείτε μου λιγάκι… Τι παράνοια έχουν πάθει μερικοί εδώ στο Instagram που τόλμησα με τον Δημήτρη να βγάλουμε το μωράκι μας χθες έξω από το σπίτι; Για δέκα λεπτά κάναμε μία βόλτα. Όλα καλά; Στο εξωτερικό γενικά, στις σκανδιναβικές χώρες που έχει όλο τον χρόνο παγωνιά, τα μωρά τι θα έπρεπε δηλαδή να μένουν μέσα στο σπίτι και να βλέπουν το φως του ήλιου μετά από μήνες;

Οι γιατροί συστήνουν τα μωράκια να βγαίνουν έξω, να χτίζουν ένα ισχυρό ανοσοποιητικό, να παίρνουν καθαρό αέρα. Αυτά ευχαριστώ. Μη με πρήζετε, έλεος! Ανοίξτε και εσείς κάνα βιβλίο και διαβάστε. Μη βλέπετε μόνο μια φωτογραφία και αρχίζετε πιστολιές. Κουράσατε!», ήταν τα λόγια της Ιωάννας Τούνη.

Διαβάστε ακόμα:

 Γέννησε η Τζούλια Αλεξανδράτου: Η φωτογραφία αγκαλιά με το μωρό της

 Ελευθερία Ρήγου: «Aποκαλούνται μητέρες ενώ δεν αξίζουν αυτόν τον τίτλο»

 Καρολίνα Καλύβα για Μπο: «Θα έρθει η ώρα που θα ανταμώσουμε και θα…»

Keywords
Τυχαία Θέματα