Κόνι Μεταξά: «Χαροπαλεύω για τη σωματική μου υγεία»

Η Κόνι Μεταξά αφιερώνει πολύ χρόνο στα social media και γι’ αυτό έχει καταφέρει σήμερα να έχει μία πολύ όμορφη σχέση με τους διαδικτυακούς της φίλους. Μάλιστα, στο Instagram μετρά σχεδόν 320 χιλιάδες followers, οι οποίοι ενημερώνονται καθημερινά για το κάθε της βήμα, για το beauty routine της, τις fashion επιλογές της αλλά και τους προβληματισμούς

– απορίες της.

Αυτή τη φορά, η Κόνι Μεταξά πραγματοποίησε ένα Q&A, μέσα από το οποίο αποφάσισε να απαντήσει στις ερωτήσεις των διαδικτυακών της φίλων, κάτι που συνηθίζει να κάνει αρκετά συχνά. Μάλιστα, μία από τις ερωτήσεις που δέχτηκε η γνωστή performer, αφορούσε την ψυχολογική αλλά και τη σωματική της υγεία.

Η ίδια δε δίστασε να απαντήσει πως είναι πολύ καλά όσον αφορά τον ψυχολογικό τομέα, όμως εξομολογήθηκε πως χαροπαλεύει σωματικά και εξήγησε τον λόγο.

«Ψυχολογικά είμαι πάρα πολύ καλά. Στη σωματική μου υγεία, εντάξει, χαροπαλεύω με το σώμα, τι να πω… Απ’ ό,τι ξέρω οι εξετάσεις που έχω κάνει, είναι καλές, αλλά στη σωματική υγεία με τα θέματα που παίζουν σχετικά με το σώμα… Θεέ μου, τι ώρα είναι και συζητάω γι’ αυτά;

Τέλος πάντων, είναι δύσκολο να έχεις ψυχολογικά με το σώμα σου, αν δεν τα ξεπεράσεις φίλε, είναι δύσκολο. Όσο πιο πολύ μεγαλώνεις, τόσο πιο δύσκολο είναι να το διατηρήσεις. Και να σου πω την αλήθεια κιόλας, δεν θέλω… Μου αρέσει να περνώ καλά», απάντησε χαρακτηριστικά η Κόνι Μεταξά.


«Με στηρίζεις σε όλα, δύσκολα αλλά και καθημερινά. Μικρές χαζές ανασφάλειες μέχρι βαθιά προβλήματα. Με τον δικό σου τρόπο με κάνεις και νιώθω ασφαλής. Σε θαυμάζω για το πως βοηθάς τους άλλους ακόμα κ αν δεν τους γνωρίζεις. Χωρίς να έχεις κάτι να κερδίσεις. Απλά επειδή έτσι είσαι. Δίνεις χώρο και χρόνο και όλη σου την ψυχή. Με βοηθάς να μεγαλώσω κ κάποιες φορές να παραμείνω παιδί», είχε εξομολογηθεί η Κόνι Μεταξά για τον Μάριο Καπότση πριν από μερικές ημέρες με αφορμή την επέτειο γάμου τους και το πόσο πολύ την στηρίζει σε όλα.

Διαβάστε ακόμα:

Συγκινεί η Ελένη Γερασιμίδου: «Δεν πιστεύαμε ότι θα φύγει, έφτανε στο τέλος και ζωντάνευε»

Χρήστος Βαλαβανίδης για την απιστία: «Έζησα μια περιπέτεια… Έκανα μία βόλτα και γύρισα ξανά σπίτι μου»

Maestro: Αυτή η γνωστή ηθοποιός εισβάλλει στον δεύτερο κύκλο -Ο ρόλος που θα ενσαρκώσει

Keywords
Τυχαία Θέματα