Μαριαλένα Ρουμελιώτη – Σάκης Κατσούλης: Χωρίστηκαν για πρώτη φορά μετά από 6,5 μήνες -Τι συνέβη;

Ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη έζησαν μαζί την εμπειρία του «Survivor All Star» από την αρχή μέχρι το τέλος, με τον πρώτο να κατακτά την πρώτη θέση και το μεγάλο έπαθλο των 100.000 ευρώ και την δεύτερη να τερματίζει στην τρίτη θέση.

Το ζευγάρι ήταν μαζί σε αυτό το ταξίδι επί 6,5 ολόκληρους μήνες που ήταν μαζί καθημερινά, έχοντας φυσικά και τα πάνω και τα κάτω τους. Όμως, το σημαντικό ήταν πως κρατούσε ο ένας το χέρι του άλλου, παίρνοντας με αυτό τον τρόπο στήριξη αλλά και δύναμη.

Πριν από λίγη ώρα, ωστόσο, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους

πως μετά από 6,5 ολόκληρους μήνες, χωρίστηκαν για πρώτη φορά με τον Σάκη Κατσούλη.

Ο λόγος η μικρή απόδραση της Μαριαλένας Ρουμελιώτη στην Εύβοια, όπου ο Σάκης Κατσούλης δεν κατάφερρε να πάει λόγω των επαγγελματικών του υποχρεώσεων στην Αθήνα.

Το γεγονός γνωστοποίησε η νεαρή αθλήτρια μέσα από τον πρροσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου ανέβασε μια φωτογραφία που δείχνει ότι μιλάει με τον αγαπημένο της μέσω βίντεο κλήσης. «Μετά από 6,5 μήνες μακριά σου», έγραψε χαρακτηριστικά η Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Διαβάστε ακόμα:

Άννα Φλωρινιώτη: Υποβασταζόμενη στο μνημόσυνο του μπαμπά της – «Επιτέλους ανεβαίνει στον ουρανό, 40 ημέρες γυρνούσε»

Γωγώ Γαρυφάλλου: Περιγράφει την επίθεση που δέχτηκε η κόρη της σε παιδότοπο -«Την έχει βουτήξει από τον λαιμό και να την έχει βάλει κάτω»

Γρηγόρης Γκουντάρας: «Θα καούμε, στείλτε βοήθεια από αέρος» -Η έκκληση για τη μεγάλη φωτιά στον Κουβαρά

Keywords
Τυχαία Θέματα