Μαριάντα Πιερίδη: Είναι οριστικό! Σε αυτή την εκπομπή του Open θα συμμετέχει

Στο επίκεντρο των συζητήσεων βρίσκεται τις τελευταίες εβδομάδες η Μαριάντα Πιερίδη, καθώς πολλά έχουν γραφτεί και ακουστεί σχετικά με το τηλεοπτικό της μέλλον.

Σήμερα (4/10), η γνωστή τραγουδίστρια φιλοξενήθηκε στην πρεμιέρα της εκπομπής «Πρωινό Σουσου» και αποκάλυψε σε ποια εκπομπή του Open θα την δούμε να συμμετέχει.

«Ο κύβος ερρίφθη, θα μιλήσω για εμένα. Θα είμαστε πολύ σύντομα στο πιο ανοιχτό κανάλι το Σαββατοκύριακο. Παρέα θα είμαστε, περίπου όπως ήμασταν το καλοκαίρι,

με την ίδια διάθεση, ομαδικότητα και ενθουσιασμό. Είμαι πολύ χαρούμενη με αυτήν την εξέλιξη», αποκάλυψε για το νέο της τηλεοπτικό βήμα η τραγουδίστρια.

Η εμπειρία του «Καλοκαίρι yes»

Σε άλλο σημείο της κουβέντας της με την Ελένη Τσολάκη και την ομάδα της, η Μαριάντα Πιερίδη αναφέρθηκε στην εκπομπή «Καλοκαίρι yes», την οποία παρουσίασε τον περασμένο καλοκαίρι παρέα με τον Τριαντάφυλλο, την Φελίσια Τσαλαπάτη, τον Φοίβο Παπαδάκη και τον Γιάννη Μπούτο.

«Η καλοκαιρινή εμπειρία ήταν μια αξιοπρεπέστατη προσπάθεια και δεν βάζω τελεία, βάζω κόμμα γιατί θα υπάρξει συνέχεια. Η μεγαλύτερη δυσκολία που είχα να αντιμετωπίσω ήταν η επικαιρότητα. Δεν ήθελα να εκτεθώ και να εκθέσω κάποιον, ερχόμουν στο κανάλι από τις 5:30 για να μάθω τα νέα. Στην ψυχαγωγία ήταν πολύ πιο οικεία τα πράγματα», είπε χαρακτηριστικά η Μαριάντα Πιερίδη.

Διαβάστε επίσης:

Φαίη: Η απάντηση στη μπηχτή του Νίκου Γεωργιάδη στην εκπομπή της Τσολάκη

Κατερίνα Στανίση: Μιλά για την κακοποίηση που έχει υποστεί -«Σκέφτηκα να το καταγγείλω αλλά δεν με έπαιρνε»

Φαίη: «Θέλω να μεταφέρω κάτι από τον Δημήτρη Αλεξάνδρου»

Keywords
Τυχαία Θέματα