Ματίνα Παγώνη: «Θα σας πω κάτι που δεν το ξέρει κανείς»

Η Ματίνα Παγώνη που τα τελευταία χρόνια έχει μπει στην καθημερινότητά μας λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, φιλοξενήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου (3/6) στην εκπομπή «Δύο στη μία» και παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στη Ζωή Κρονάκη και τον Δημήτρη Γιαγτζόγλου.

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της συζήτησής της με τους παρουσιαστές της ΕΡΤ, η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ προχώρησε σε μια αποκάλυψη για τα παιδικά της χρόνια.

«Δεν προσέχω την εμφάνισή

μου, παιδιά. Δεν γυμνάζομαι ποτέ. Δεν μου άρεσε ποτέ η γυμναστική και θα σας πω και κάτι που δεν το ξέρει και κανείς. Ενώ στο σχολείο, που πήγαινα, είχα πάρει βαθμούς 18 και 19 και 20… στη γυμναστική έπαιρνα με μέσον 16», είπε αρχικά η Ματίνα Παγώνη.

«Με μέσον έπαιρνα λοιπόν 16 διότι ήμουν όλο άρρωστη! Όλο δεν μπορούσα, όλο είχα πονοκεφάλους! Προτιμούσα να κάνω μαθηματικά, φυσική και οτιδήποτε άλλο αλλά δεν ήθελα με τίποτα την γυμναστική», πρόσθεσε στη συνέχεια η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ.

«Δεν μπορούσα να πάω στην γυμναστική, το λέω και συνεχίζω και ακόμα. Είμαι τεμπέλα, ναι. Δεν μου άρεσε η γυμναστική,  συμπλήρωσε η Ματίνα Παγώνη στην ψυχαγωγική εκπομπή της ΕΡΤ.

Διαβάστε επίσης:

Μαρία Κορινθίου: Απαντά για τον σάλο με το Star και την Ελένη Χατζίδου -«Ήταν μια μεγάλη υστερία και παρανόηση»

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Απαντά στις φήμες που τη θέλουν σε σχέση με τον Mente Fuerte

Γιάννης Κορδώνης: Η απάντηση στο «Καλύτερα δε γίνεται» μετά τον σάλο που προκλήθηκε με το μπλουζάκι του

Keywords
Τυχαία Θέματα