Ναταλία Γερμανού για Αντώνη Καργιώτη: «Τον σκότωσε ο υπάλληλος του πλοίου και ύστερα γύρισε και έφυγε, μην το καλύψετε»

Η Ναταλία Γερμανού προχώρησε σε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook και αναφέρθηκε στον τραγικό θάνατο του Αντώνη Καργιώτη, που τα τελευταία εικοσιτετράωρα έχει συγκλονίσει το Πανελλήνιο.

Η παρουσιάστρια του Alpha ανέφερε πως ο 36χρονος δολοφονήθηκε από το υπάλληλο του Blue Horizon, που τον έσπρωξε στη θάλασσα τη στιγμή που προσπαθούσε να επιβιβαστεί

στο πλοίο.

Η Ναταλία Γερμανού προχώρησε στην εν λόγω ανάρτηση με αφορμή κάποιες δηλώσεις που έκανε νωρίτερα ο πρόεδρος των Λιμενικών, κ. Κώστας Κυράνης.

Η ανάρτηση της Ναταλίας Γερμανού

«Παρακολούθησα με ενδιαφέρον πριν λίγο τον Πρόεδρο των Λιμενικών τον κύριο Κυράνη να λέει ότι υπάρχει έλλειψη προσωπικού, ότι έχουν ενημερώσει όλες τις κυβερνήσεις τα τελευταία χρόνια αλλά να που φτάσαμε, να υπάρχει μόνο ένας λιμενικός στον Πειραιά κι έτσι θρηνήσαμε τον Αντώνη.

Ίσως είμαι αφελής, αλλά δεν καταλαβαίνω. Η έλλειψη λιμενικών στον Πειραιά ναι, είναι τεράστιο πρόβλημα. Αλλά τον Αντώνη Καργιώτη τον σκότωσε ο συγκεκριμένος υπάλληλος του blue horizon, που τον έσπρωξε στη θάλασσα κι ύστερα γύρισε κι έφυγε. Αντί να του δώσει το χέρι του να ανέβει στο πλοίο. Τόσο απλά. Τόσο τραγικά. Μην το καλύψετε και μην ρίχνετε τη μπάλα στην κερκίδα. Βράζει ο θυμός για την ψυχή του παιδιού», έγραψε η Ναταλία Γερμανού στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Διαβάστε επίσης:

Κατερίνα Καινούργιου: «Είναι ο ιδανικός άντρας, σε αγκαλιάζει και νιώθεις ασφάλεια»

«Είναι τζέντλεμαν, μπορεί να σε κάνει να νιώσεις βασίλισσα και μόνο με τον τρόπο που θα σου μιλήσει» -Η τρυφερή… 

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Το μήνυμα για την πρεμιέρα του «Happy Day» -«Όταν προγραμματίστηκε, δε μπορούσαμε να φανταστούμε τις συνθήκες»

Keywords
Τυχαία Θέματα