Νατάσα Μποφίλιου: Η επική απάντηση, όταν ρωτήθηκε για τις δηλώσεις Κούγια για τον Δεληβοριά

Την πρώτη συνέλευσή του πραγματοποίησε το «Πανελλήνιο Σωματείο Ελλήνων Τραγουδιστών», που συγκροτήθηκε πρόσφατα με σκοπό να διασφαλίσει τα δικαιώματα όλων των ερμηνευτών. Μεγάλα ονόματα του πενταγράμμου αλλά και νέοι καλλιτέχνες ένωσαν τις δυνάμεις τους με σκοπό να διεκδικήσουν όσα τους αναλογούν και να διασφαλίσουν την πνευματική τους ιδιοκτησία.

Ανάμεσά τους και η Νατάσα Μποφίλιου. Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε για τη δύσκολη περίοδο που πέρασαν οι καλλιτέχνες εν μέσω κορονοϊού, δηλώντας πως κάποιοι δεν είχαν τη δυνατότητα να αγοράσουν ούτε τα στοιχειώδη.

«Το

μόνο καλό που μπορούμε να πούμε ότι έχουν κάνει αυτοί οι σκοτεινοί καιροί είναι ότι μας έχουν κάνει να συνειδητοποιήσουμε τη θέση στην οποία βρισκόμαστε και να κάνουμε κάτι γι’ αυτήν. Κάποιοι από εμάς και κάποιοι από τους συναδέλφους μας δεν είχαν τη δυνατότητα ούτε για τα στοιχειώδη», ανέφερε χαρακτηριστικά η Νατάσα Μποφίλιου.

Όταν ρωτήθηκε για τα σχόλια του Αλέξη Κούγια σχετικά με τον Φοίβο Δεληβοριά, η τραγουδίστρια αρκέστηκε να αναφέρει: «Εγώ από αυτή την πρόταση άκουσα μόνο Φοίβος Δεληβοριάς και Μάνος Χατζηδάκις».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Διαβάστε ακόμα:

Έλενα Παπαρίζου – Τόνυ Μαυρίδης: Ξανά στην Ευελπίδων για τη συνέχιση της δίκης τους

 Συγκλονίζει ο Μάρκος Σεφερλής: «Ο πατέρας μου πέθανε από ανεύρυσμα και το έμαθα σε εκπομπή»

 Κρατερός Κατσούλης: Βαρύ πένθος για τον ηθοποιό – «Έφυγε» από τη ζωή η μητέρα του

Keywords
Τυχαία Θέματα