Νέα μαμά: Ιστορίες καθημερινής τρέλας!

Δεν ξέρω αν το έχετε πάθει και ‘σεις αλλά με το που βγήκα από το μαιευτήριο έγινα αυτομάτως η μαμά της Κωνσταντίνας και ότι αυτό συνεπάγεται…

Στους 8 μήνες τώρα ξυπνάω, κοιμάμαι με το μουτράκι της. Αρχικά κοιμόταν δίπλα μας, λογικό, στους 6 μήνες με μεγάλο κόπο, από δικό μου κόλλημα, πήγε στο δωμάτιο της.

Εε και πάλι με την κάμερα κολλητά στο κεφάλι μου είναι σα να κοιμόμαστε μαζί. Και δώστου τα σούρτα, φέρτα ειδικά τα πρώτα βράδια που άκουγα και το παραμικρό κιχ. Ευτυχώς πια έχω σκληραγωγηθεί και πηγαίνω όταν πρέπει και

δεν σουλατσάρω σαν υπνοβάτης.

Το άλλο; Έχω πάθει αμόκ μην τυχόν και χάσω πιπίλα. Κάνω άνω, κάτω το σπίτι για το που μπορεί να έχει τρυπώσει η πιπίλα. Κάθε βράδυ το ίδιο τελετουργικό, η αναζήτηση της χαμένης πιπίλας. Απορώ με την κούραση μου και τη διάθεση μου που βρίσκω την όρεξη για τέτοια παράνοια.

Το πιο ωραίο (φαντάζομαι το έχετε και σεις) όταν σας ρωτάνε τα νέα σας. Μα τι νέα παίζει να έχω; Η απάντηση στην αδερφή μου είναι «Εεε τόσες αλλαγές πάνας, τόσο γάλα και τόσο ύπνο».

Όλη μου η μέρα, με παρένθεση τις ώρες που δουλεύω, είναι πρόγραμμα Κωνσταντίνας. Και έχω και τη διαστροφή να μην παρεκκλίνω και ιδιαίτερα της ρουτίνας γιατί μετά το πληρώνω. Έτσι ζω τη μέρα της μαρμότας, καλά, καλά δε χρειάζομαι ρολόι. Ξέρω πχ πότε η Κωνσταντίνα πεινάει και καταλαβαίνω την ώρα πάνω, κάτω.

Δεν ξέρω για εσάς αλλά εγώ δεν αντέχω άλλο Δεληβοριά και άλλο ελεφαντάκι. Θέλει να το ακούει ασταμάτητα. Όπως και κάποια παιχνίδια με τραγουδάκια non stop από τις 8 το πρωί. Πόσο να αντέξω η έρμη η μάνα να ακούω στην εκπαιδευτική μας φάρμα καλωσήλθατε παιδιά.

Άσε το δωμάτιο που περνά ανεμοστρόβιλος τουλάχιστον 6 φορές την ημέρα και δώστου μάζεμα η Ευούλα.

Τώρα δε, που θέλει να σηκώνεται είμαι εντελώς η σκιά της, όχι ότι δεν ήμουν πριν, με έμπλαστρο στη μέση πορεύομαι.

Είμαι σίγουρη ότι έχετε άπειρες τέτοιες μικρές στιγμές και σεις και ότι δε σας λέω και κάτι καινούργιο. Απλά ρε κορίτσια ήθελα και γω κάπου να τα πω. Να δω έχω τελείως παρανοήσει ή ακόμα καλά κρατώ;

Συναδελφικούς χαιρετισμούς

Μια ματιά ακόμα: Μέθοδος Μοντεσσόρι: Πώς θα γίνουμε καλύτεροι γονείς!

Keywords
Τυχαία Θέματα