Νέο ξεκίνημα για την Τατιάνα Στεφανίδου: Όλα όσα αλλάζουν φέτος στην εκπομπή της!

Η Τατιάνα Στεφανίδου «μετακομίζει» τα Σαββατοκύριακo και η νέα της εκπομπή θα ονομάζεται «Μαζί σου το Σαββατοκύριακο». Σύμφωνα με πληροφορίες του zappIT το περιεχόμενο της εκπομπής θα έχει κοινωνικά και ειδησεογραφικά θέματα αλλά και lifestyle επικαιρότητα.

Ο

Άγγελος Βουράκης, δικηγόρος και δημοσιογράφος στο δικαστικό ρεπορτάζ θα είναι μαζί της, όπως επίσης και ο Θεοδόσης Πάνου που γνωρίζει καλά το αστυνομικό ρεπορτάζ. Ο Αλέξανδρος Γύγος θα παραμείνει στην εκπομπή και θα ασχολείται με το ελεύθερο ρεπορτάζ, όπως και η Ελένη Ευσταθίου.

Στο ελεύθερο ρεπορτάζ από τη Θεσσαλονίκη θα είναι ο Άγγελος Λαμπίδης ενώ στην ομάδα θα προστεθούν και νέα πρόσωπα.

Ο Κώστας Μπουρούσης και η Ζωή Δημητρίου θα δώσουν νέα πνοή στην εκπομπή. Οι δυο τους είναι οι παρουσιαστές της ραδιοφωνικής εκπομπής Fake News, στον Θέμα 104,6 και είναι γνωστοί για το πικάντικο σχόλιό τους.

Στην αρχισυνταξία της εκπομπής θα είναι και φέτος η Νατάσα Τσόλκα, ενώ Διευθυντής Παραγωγής παραμένει ο Φίλιππος Βιστάκης. Στη σκηνοθεσία θα βρίσκεται ο Φώτης Βλαχογιάννης, ενώ και η Πόπη Παπαδοπούλου παραμένει στο πλευρό της παρουσιάστριας.

Η πρεμιέρα της εκπομπής θα γίνει το τελευταίο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου κάθε Σάββατο και Κυριακή από τις 15:00 έως τις 17:15.

Διαβάστε ακόμα: Παντρεύτηκε η Κρυσταλλία και ΑΥΤΕΣ είναι οι πρώτες φωτογραφίες του γάμου της!

Μάνου Τσάου: Η πρώτη ανάρτηση μετά την αποκάλυψη της Κλέλιας Ρένεση για τη σχέση τους και το παιδί της

Ο Μύρωνας Στρατής αποκαλύπτει πώς είναι οι σχέσεις του με τη Μαίρη Συνατσάκη

Keywords
Τυχαία Θέματα