Ντόρα Κουτροκόη: Αυλαία για την εκπομπή της στο Action 24 -«Θα τα ξαναπούμε από άλλο πόστο»

Μερικούς μήνες μετά την απρόσμενη αποχώρησή της από τον ΣΚΑΪ, η Ντόρα Κουτροκόη βρέθηκε στο κανάλι Action 24 και παρουσίασε την εκπομπή «Εξελίξεις», η οποία έκανε πρεμιέρα τον Μάιο.

Σήμερα (21/7), η παρουσιάστρια και δημοσιογράφος αποχαιρέτησε το τηλεοπτικό κοινό για το Καλοκαίρι, ανανεώνοντας το ραντεβού από… νέο πόστο, χωρίς όμως να περνά σε λεπτομέρειες για τη νέα τηλεοπτική σεζόν.

Όσα είπε η Ντόρα Κουτροκόη
στο φινάλε της εκπομπής της

«Στο σημείο αυτό φτάσαμε στο τέλος των εξελίξεων όχι μόνο για σήμερα για την σεζόν. Να ευχαριστήσω όλους όσους μας παρακολουθούσαν κι ήταν στην παρέα μας από τις αρχές Μαΐου όπου ξεκίνησε αυτό το όμορφο και σύντομο ταξίδι.

Να είστε όλοι καλά. Θα τα ξαναπούμε εμείς σε λίγο καιρό από άλλο πόστο. Καλό Καλοκαίρι» είπε η Ντόρα Κουτροκόη στο φινάλε της εκπομπής της στο Action 24.

Όταν η Ντόρα Κουτροκόη αποχώρησε από το κανάλι του Φαλήρου, παραχώρησε δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες και -μέσα σ’ όλα- ανέφερε πως περίμενε από τον Άκη Παυλόπουλο και τον Δημήτρη Οικονόμου να τη στηρίξουν περισσότερο.

«Αποχωρώ από το κανάλι, όπως έχει γίνει γνωστό.  Είμαι στενοχωρημένη γιατί ξαφνιάστηκα, έγινε σε χρονική περίοδο που είναι δύσκολο να κάνεις το επόμενο βήμα. Ήταν κάτι για το οποίο δεν είχα κάποια ένδειξη ότι κάτι δεν πάει καλά.

Η απάντηση που έλαβα από τη διοίκηση ήταν ότι δεν μας βγήκε αυτό το οποίο είχαμε στο μυαλό μας. Δεν μου είπαν τι είχαν στο μυαλό τους. Είπα ότι όταν είσαι τόσα χρόνια σε μία δουλειά και έχεις μία εκπομπή δεν πιστεύω ότι δεν σου πέφτει λόγος για το τι θα γίνει στην εκπομπή σου. Τα παιδιά (Άκης Παυλόπουλος, Δημήτρης Οικονόμου) μου είπαν ότι δεν είχαν ιδέα. Ήθελα μεγαλύτερη στήριξη από τους ίδιους. 

Δεν μίλησα μαζί τους από τη στιγμή που μου ανακοινώθηκε η απόλυση. Σκέφτομαι το “πάμε για άλλα”, να δούμε τι θα γίνει. Την επόμενη φορά θα είμαι πιο προσεκτική στο ποιους ανθρώπους εμπιστεύομαι. Δεν έχω να χαιρετήσω κάποιον, πήγα κατευθείαν στο γραφείο προσωπικού για να υπογράψω. Χαιρέτησα μόνο τα κορίτσια στο μακιγιάζ και τη στιλίστριά μου», ανέφερε η Ντόρα Κουτροκοή.

Διαβάστε επίσης:

Δήμος Βερύκιος: Ξέσπασε στον αέρα του Alpha -«Δεν γίνεται πουθενά αυτό, είναι αδιανόητα πράγματα»

Μαρία Αναστασοπούλου για τον σύντροφό της, Γιάννη Κολοκυθά: «Δεν ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά»

Τόλης Παπαδημητρίου: «Ο Μουτσινάς θα επιστρέψει στην τηλεόραση, είναι σε περίοδο αλλαγών»

Keywords
Τυχαία Θέματα