Ορφέας Αυγουστίδης: Τα τρυφερά λόγια για τον γιο του και η συνεργασία του με την Μαρία Τζομπανάκη στο “Σασμό”

Στο πλατό της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» βρέθηκε σήμερα το μεσημέρι (14/11) ο Ορφέας Αυγουστίδης.

Ο ηθοποιός που πρωταγωνιστεί στο «Σασμό» του Alpha, μίλησε για τον ρόλο του στη σειρά, αλλά και για την συνεργασία του με την μητέρα του, Μαρία Τζομπανάκη.

«Είναι πολύ ρεαλιστική η θέση του Αστέρη στα παλιά πράγματα και στις έχθρες που είχαν οι άνθρωποι τότε και αυτό μου αρέσει και με γοητεύει. Γενικότερα ο τρόπος που χειρίζεται τα πράγματα, η σχέση με την μητέρα του, τον αδερφό του έχει

μεγάλη απόκλιση από τον τρόπο που συμπεριφέρομαι εγώ. Σε μένα δεν θα συνέβαινε να ερωτευτώ κεραυνοβόλα όπως ο Αστέρης την Αργυρώ ειδικά στην ηλικία μου. Ο Αστέρης είναι ένας άνθρωπος που θα ωριμάσει θέλοντας και μη με δύσκολο τρόπο. Με την μητέρα μου διασκεδάζουμε γιατί τσιμπάμε και πράγματα στο μεταξύ μας και βάζουμε και πράγματα για να το ευχαριστιόμαστε», δήλωσε αρχικά ο ηθοποιός.

Στη συνέχεια, ο Ορφέας Αυγουστίδης μίλησε και για τον γιο του που ήρθε πριν από μερικούς μήνες στη ζωή.

«Είναι μαγευτικό όλο αυτό, νιώθω πολύ ωραία. Δεν ξέρω τι να περιμένω πια. Είναι στιγμές που συνειδητοποιείς ότι ανοίγει εκεί μέσα κάτι συναισθηματικό και απλώνεται και δεν ξέρεις πού μπορεί να πάει αργότερα. Είναι πρωτόγνωρο, είμαι εδώ και θέλω να είμαι παρών στην ζωή του δεν θέλω να έρθει κάποια στιγμή που να λέει ότι δεν ήμουν παρών», εξομολογήθηκε ο ίδιος.

Διαβάστε ακόμα:

Σοφία Παυλίδου: Η καταγγελία που έστειλε στο ΣΕΗ και ο τρόπος που διαχειρίστηκε το διαζύγιό της με τον Χρήστο Φερεντίνο

«Με μισεί η Μαρία Μπακοδήμου. Δεν έχω δει καμία εκπομπή της»

Σίσσυ Χρηστίδου: Η τρυφερή φωτογραφία με τον γιο της Φίλιππο-Ραφαήλ με αφορμή την ονομαστική του εορτή

Keywords
Τυχαία Θέματα