Παναγιώτης Χατζηδάκης για Γερμανού-Σπυροπούλου: «Η Ναταλία την στήριξε στην αρχή αλλά στην πορεία αισθάνθηκε απειλή»

Με αφορμή τη συνέντευξη που παραχώρησε η Ναταλία Γερμανού στο περιοδικό OK! και τα όσα αποκάλυψε για τη συνεργασία της με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, ο Παναγιώτης Χατζηδάκης ανέφερε το πρωί της Δευτέρας (21/11) στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» το πως βίωσε ο ίδιος τα γεγονότα αμέσως μετά την προσθήκη της δεύτερης στην ομάδα του «Μες την καλή χαρά».

Μάλιστα, ο δημοσιογράφος αποκάλυψε πως δεν γνώριζε κανένας πως η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου θα έμπαινε στην ομάδα της τότε πρωινής εκπομπής του Alpha.

«Ξεκινήσαμε

με μία σύνθεση και στην πορεία ήρθε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Συνυπήρξαμε για λίγο και κάποια στιγμή έφυγε η Ευαγγελία Αραβανή και μείναμε οι υπόλοιποι. Ήταν μια αμήχανη στιγμή και για τη Ναταλία, γιατί έγιναν κάποια πράγματα που δεν γνώριζε», ανέφερε αρχικά ο Παναγιώτης Χατζηδάκης.

Στη συνέχεια πρόσθεσε πως «έγινε αυτή η αλλαγή στην ομάδα, έμεινε η Κωνσταντίνα, προχωρήσαμε και θυμάμαι την αμηχανία της Ναταλίας γιατί ήταν κάτι για το οποίο δεν είχε ενημερωθεί. Ζούσε μία περίεργη φάση, ήρθε σε σύγκρουση, την στήριξε στην αρχή αλλά στην πορεία αισθάνθηκε μία απειλή».

Διαβάστε ακόμα:

Τέτα Καμπουρέλη: Αποκάλυψε στο «Πρωινό μας» ότι βγήκε το διαζύγιό της από τον Βασίλη Γκουρούση

Ελένη Ράντου: H απειλή που δέχτηκε από διευθυντή καναλιού και η αντίδρασή της

Πέθανε γνωστή ηθοποιός από λευχαιμία

Keywords
Τυχαία Θέματα