Παναγιώτης Ψωμιάδης για την περιπέτεια με τον κορονοϊό: «Για τρεις ημέρες πήγα στον Θεό και ξαναγύρισα»

Καλεσμένος στο Πρω1νό ήταν σήμερα το πρωί (14/01) ο Παναγιώτης Ψωμιάδης. Λίγες εβδομάδες μετά την οικειοθελή αποχώρησή του από τη Φάρμα, ο γνωστός πολιτικός βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής και παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στη Φαίη και τον Γιώργο Λιάγκα. Ο ίδιος μίλησε για την περιπέτεια του με τον κορονοϊό και αναφέρθηκε σε όσους τον πολέμησαν κοινωνικά και πολιτικά.

Για την περιπέτεια με την υγεία του, ο

Παναγιώτης Ψωμιάδης δήλωσε: «Κάποιοι ενοχλήθηκαν από την παρουσία μου στη Φάρμα. Εγώ θα ξαναπάω. Όταν έμπαινα στα νοσοκομεία όλο το 2021, ενδιαφέρθηκε κανείς; Μπήκα με κορονοϊό και για τρεις ημέρες πήγα στον Θεό και ξαναγύρισα. Είχα δυνατά πνευμόνια, αλλά για τρεις ημέρες δεν υπήρχα. Ήμουν αλλού. Με το μηχανάκι κατάκοιτος με πέντε κατάγματα, γύρισε κανείς από όλους αυτούς που είχα δίπλα μου; Κάηκε το αυτοκίνητό μου… Όλα αυτά σου δημιουργούν μία συγκινησιακή φόρτιση και πας στη Φάρμα και αδειάζεις, αναλογίζεσαι τη διαδρομή σου και την αδικία…».

Για τους ανθρώπους που τον πολέμησαν κοινωνικά και πολιτικά, ο ίδιος εξομολογήθηκε πως «Κάποια στιγμή… τώρα με βλέπει και η γυναίκα μου και στενοχωριέται… Σκέφτηκα να φτάσω και στα άκρα, διότι η αδικία που έγινε εις βάρος των συνεργατών μου και του αδελφού μου ξεπέρασε κάθε όριο. Και το κλείνω εδώ. Αυτό που έγινε εις βάρους μου δεν έχει γίνει ποτέ».

Μάλιστα, μετά από αυτές από αυτές τις δηλώσεις, ο Γιώργος Λιάγκας τον ρώτησε αν εννοεί ότι σκέφτηκε να αυτοκτονήσει και ο πρώην νομάρχης δεν το αρνήθηκε.

Δείτε το βίντεο: 

 Διαβάστε επίσης:

Νικόλας Παπαπαύλου-Big Brother: Όσα αποκάλυψε για τη συμμετοχή του σε ταινία ερωτικού περιεχομένου

Αποκάλυψη από τον Ανδρέα Μικρούτσικο: «Γνωστός τραγουδιστής αποπειράθηκε να βιάσει χορεύτρια»

Στρατηγική συνεργασία μεταξύ Holland & Barrett και Ομίλου Fourlis

Keywords
Τυχαία Θέματα