Παύλος Σταματόπουλος: Ο λόγος που δεν πήγε στη βάφτιση του γιου της Σπυροπούλου -«Ήμουν καλεσμένος αλλά…»

Το περασμένο Σαββατοκύριακο το «Χαμογέλα και πάλι» επέστρεψε για τρίτη σεζόν στο Mega!

Ο Παύλος Σταματόπουλος, ο οποίος συμμετέχει στην εν λόγω εκπομπή, παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα του «Super Κατερίνα» και -μεταξύ άλλων- μίλησε για την πρεμιέρα, ενώ παράλληλα αποκάλυψε γιατί δεν έδωσε το παρών στη βάφτιση του γιου της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου και του Βασίλη Σταθοκωστόπουλου.

«Το πρώτο Σαββατοκύριακο της πρεμιέρας

κύλησε ευχάριστα, δημιουργικά, με λίγος άγχος και είχαμε και νέα προσθήκη στην εκπομπή, την Βάλια Χατζηθεοδώρου, η οποία προσαρμόστηκε πάρα πολύ γρήγορα. Θα δούμε κάτι πολύ ενδιαφέρον από εκείνη μέσα στη σεζόν», είπε ο Παύλος Σταματόπουλος για την επιστροφή του «Χαμογέλα και πάλι».

Ο λόγος που ο Παύλος Σταματόπουλος δεν έδωσε το παρών στη βάπτιση του γιου της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου και του Βασίλη Σταθοκωστόπουλου

Στη συνέχεια, ο ίδιος εξήγησε γιατί δεν βρέθηκε στη βάπτιση του γιου της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου και του Βασίλη Σταθοκοστώπουλου.

«Ήμουν καλεσμένος αλλά ήμουν εκτός Αθηνών για μια δουλειά, επομένως δεν μπορούσα να πάω. Δεν με είδατε γι’ αυτόν τον λόγο. Αν ήμουν Αθήνα θα πήγαινα. Μιλήσαμε με την Κωνσταντίνα. Οι σχέσεις μας είναι πολύ καλές», είπε χαρακτηριστικά ο Παύλος Σταματόπουλος.

Διαβάστε επίσης:

Ξεσπά η Εριέττα Κούρκουλου: «Προσέβαλλε την γυναίκα που είναι η δεύτερη μητέρα μου»

Σταμάτης Μαλέλης: Μιλάει πρώτη φορά για τον γάμο του – Η τρυφερή εξομολόγηση για τη σύζυγό του

Άκης Πετρετζίκης -Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ: H κόρη τους έγινε ενός έτους -Οι φωτογραφίες από το πάρτι υπερπαραγωγή

Keywords
Τυχαία Θέματα