Πέτρος Πολυχρονίδης: Σοκαρισμένος από τον ξαφνικό θάνατο του σκηνοθέτη του «Τροχού της Τύχης»

Μια πολύ δυσάρεστη είδηση έγινε γνωστή το μεσημέρι της Πέμπτης 9 Φεβρουαρίου, καθώς ο Πέτρος Πολυχρονίδης ανακοίνωσε τον θάνατο ενός πολύ γνωστού ανθρώπου από τον χώρο των media. Ο λόγος για τον σκηνοθέτη Γιάννη Γαλανούλη, ο οποίος «έφυγε» πολύ νωρίς από τη ζωή, προκαλώντας σοκ και θλίψη σε όσους τον γνώριζαν.

Ο Γιάννης Γαλανούλης πέθανε από ανακοπή καρδιάς σε ηλικία μόλις 48 ετών, βυθίζοντας

στο πένθος την οικογένειά του. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, ο ίδιος είχε γίνει πατέρας πριν από μερικές ημέρες. Δυστυχώς, δεν πρόλαβε να χορτάσει το παιδί του και να το δει να μεγαλώνει.

Ο Γιάννης Γαλανούλης είχε σκηνοθετήσει πολλές γνωστές τηλεοπτικές παραγωγές και τα τελευταία χρόνια βρισκόταν στο επιτυχημένο παιχνίδι του Star «Τροχός της Τύχης». Ο Πέτρος Πολυχρονίδης είναι συγκλονισμένος από τον αιφνίδιο θάνατό του, αφού οι δυο τους πέρα από συνεργάτες ήταν και καλοί φίλοι.

«Δεν φεύγουν έτσι οι άνθρωποι ρε Γιάννη. Όχι έτσι. Όχι τώρα φίλε», έγραψε χαρακτηριστικά ο Πέτρος Πολυχρονίδης στην ανάρτησή του, δημοσιεύοντας δύο φωτογραφίες από ξέγνοιαστες στιγμές του παρελθόντος με τον Γιάννη Γαλανούλη.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Petros Polychronidis (@petrospolychronidis)

Ο Γιάννης Γαλανούλης έχει συνεργαστεί με τους μεγαλύτερους τηλεοπτικούς σταθμούς και ανάμεσα στις δουλειές του βρίσκονται τα «Globetrotters», «Πες τη λέξη», «Αυτός κι ο άλλος», «Mega Star», «Money Drop» αλλά και το «ΌΛΑ» με παρουσιαστή τον Θέμο Αναστασιάδη.

Διαβάστε ακόμα:

 Ελευθερία Ελευθερίου: Η αποκάλυψη για το «Survivor All Star» -«Θα έμπαινα από την αρχή, αλλά…»

 Ρένος Χαραλαμπίδης για Πέτρο Φιλιππίδη: «Η λαϊκή κατακραυγή βιάστηκε πάρα πολύ να φωνάξει»

 Είναι επίσημο! Η Φαίη αποκάλυψε ότι θα παρουσιάσει τα live του «The Voice»!

Keywords
Τυχαία Θέματα