Πορτοκαλί κραγιόν: Το εμβληματικό προϊόν του Καλοκαιριού -8 για να επιλέξετε!

Το Καλοκαίρι είναι εδώ κι εσείς βρίσκεστε ήδη στην αγαπημένη σας παραλία. Φοράτε το καινούριο σας μαγιό, πίνετε το αγαπημένο σας κοκτέιλ και κάνετε σχέδια για τις διακοπές.

Οι μέρες τις καραντίνας και του εγκλεισμού στο σπίτι σας είναι παρελθόν και το μόνο που σκέφτεστε είναι όλα όσα έχετε να κάνετε τους επόμενους μήνες.

Ο ήλιος θα σας χαρίσει και πάλι τέλειο χρώμα. Πάντα με προσοχή. Το αντηλιακό σας πρέπει να έχει υψηλό δείκτη προστασίας και να το ανανεώνετε συχνά. Επίσης πρέπει το φοράτε καθημερινά,

μην το ξεχνάτε.

Στο νεσεσέρ σας υπάρχει το απαραίτητο bronze, highlighter, ενυδατική κρέμα με χρώμα, blush σε μορφή κρέμας, αδιάβροχη μάσκαρα και φυσικά το αγαπημένο σας κραγιόν. Το εμβληματικό.

Εκείνο που έχετε συνδέσει με τα Καλοκαίρια, τις selfies με τις κολλητές και τον αγαπημένο σας και τις βραδιές στο beach bar. Ναι, σωστά καταλάβατε. Το υπέροχο, έντονο πορτοκαλί κραγιόν που αναδεικνύει το μαύρισμα σας όσο κανένα άλλο. Που ταιριάζει με την λαμπερή επιδερμίδα και το bronze φινίρισμα.

Το συνδυάζετε με την ίδια απόχρωση σε ζυγωματικά και μάτια ακολουθώντας τη μεγαλύτερη τάση που είναι το μονοχρωματικό look. Αλλά και με nude μάτια και γερές δόσεις highlighter.

Εμείς βρήκαμε για εσάς τα ωραιότερα πορτοκαλί κραγιόν. Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αποκτήσετε εκείνο που θα μείνει στο νεσεσέρ σας τους επόμενους μήνες. 

Extra tip: Αποφύγετε τις ματ υφές. Είναι βαριές και δεν ταιριάζουν στο δροσερό look του Καλοκαιριού. Αν το φορέσετε σε βραδινή έξοδο καλό είναι να κάνετε περίγραμμα με ένα μολύβι χειλιών στην ίδια ακριβώς απόχρωση με το κραγιόν ακολουθώντας τη φυσική γραμμή των χειλιών σας.

Bobbi Brown Crushed Lip Color, Sunset

L’ Oreal Paris Rouge Signature, Revolutionize

Erre Due Full Color Lipstick, Spontaneous

Max Factor Lipfinity Long Lasting Lipstick, Forever Striking

Smashbox Be Legendary, Spectacle

Laura Mercier Rouge Essentiel Silky Creme Lipstick, Coral Vif

Sephora Collection Rouge Lacquer Lip Stick, Ceo

MAC Love Me Lipstick, Shamelessly Vain

Διαβάστε ακόμη:

10 χτενίσματα που μπορείτε να φτιάξετε μόνες σας απόψε -Είτε είστε στο νησί, είτε στην πόλη!

Τα λάδια σώματος που θα σας χαρίσουν ανεπανάληπτη λάμψη και απαλότητα!

Keywords
Τυχαία Θέματα