Πρω1νό: Η δήλωση του οργανισμού «Διόνυσος» για την επιταγή στον Πέτρο Φιλιππίδη

Ο Πέτρος Φιλιππίδης αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους και κλήθηκε να καταθέσει εγγύηση ύψους 20.000 ευρώ. Όπως γνωστοποίησε ο δικηγόρος του ηθοποιού, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, το ποσό συγκεντρώθηκε από συγγενείς και φίλους του Πέτρου Φιλιππίδη ενώ τα 2.000 ευρώ δόθηκαν από τον οργανισμό «Διόνυσος», ο οποίος ασχολείται με τα δικαιώματα των ηθοποιών από τα έργα τους.

Το Πρω1νό επικοινώνησε με έναν από τους υπεύθυνους στον «Διόνυσο», που περιέγραψε πώς έγινε η επαφή με τον οργανισμό από την πλευρά του Πέτρου Φιλιππίδη αλλά και ποιος παρέλαβε την επιταγή των 2.000 ευρώ.

Η

δήλωση του «Διόνυσου» στο Πρω1νό

«Η λογίστρια του Πέτρου Φιλιππίδη επικοινώνησε με τη Γραμματεία του Οργανισμού μας προκειμένου να ενημερωθεί για τα χρήματα που εκείνος έχει να λαμβάνει από τα πνευματικά δικαιώματα του έργου του κατά την απόδοση του Ιουνίου. Η γραμματέας μας της ανέφερε το ακριβές ποσό που δικαιούται και εκδόθηκε μια επιταγή στο όνομά του, άμεση εξαργυρώσιμη, την οποία και παρέλαβε ο γιος του, αφού φυσικά μας προσκόμισε όλα τα νόμιμα παραστατικά».

Διαβάστε ακόμα:

 Γιώργος Σαμπάνης – Ιωάννα Σαρρή: Είναι αχώριστοι! Η νέα κοινή εμφάνισή τους

 Σασμός: Απόψε το τελευταίο συγκλονιστικό επεισόδιο -Οι φωτογραφίες του νεκρού Άγγελου που σοκάρουν

 Ηλίας Μπόγδανος – Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου: Τα τρυφερά τετ-α-τετ στο νησί των Ανέμων

Keywords
Τυχαία Θέματα