Προβλέψεις Κυριακή 12 Νοεμβρίου

Τι λένε τα άστρα για σήμερα…

ΚΡΙΟΣ(21/3 – 19/4)

Θα εργάζεστε αρκετά σκληρά για να ολοκληρώσετε τα καθήκοντά σας στην δουλειά πριν από τα Χριστούγεννα.Δεν χρειάζεστε τη συγκατάθεση των ανθρώπων για να κάνετε αυτό που νομίζετε ότι είναι σωστό για τον εαυτό σας.

ΤΑΥΡΟΣ(20/4 – 20/5)

Μια φλεγμονή και άλλα θέματα υγείας μπορεί να χρειαστεί να ελεγχθούν κατά τη διάρκεια της διαμετακόμισης του Άρη στον έκτο σπίτι σας τώρα. Μπορεί επίσης να καταπιέζετε τα συναισθήματά σας και να είστε

δυσαρεστημένοι από την τρέχουσα κατάσταση στον χώρο εργασίας σας ή από κάποιον με τον οποίο συνεργάζεστε.

ΔΙΔΥΜΟΙ(21/5 – 21/6)

Το ανταγωνιστικό πνεύμα σας είναι υψηλό τώρα και επομένως χρειάζεστε επαρκή διέξοδο για να αποδείξετε ότι όχι μόνο μπορείτε να ολοκληρώσετε αλλά είστε ανώτεροι από εκείνους με τους οποίους ανταγωνίζεστε.Μπορεί να προσεγγίσετε ρομαντικά κάποιον που νομίζετε ότι είναι εντελώς ακατάλληλος. Παρόλα αυτά, θα αισθανθείτε αρκετά κολακευμένοι. Πρέπει να φωτίσετε τις σχέσεις σας με τους άλλους, ειδικά με τα παιδιά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ(22/6 – 22/7)

Ανησυχίες που είχατε για τα οικονομικά σας θέματα παύουν να υπάρχουν καθώς μπορεί να φτάσετε σε μια συμφωνία που είναι κερδοφόρα για όλους.

ΛΕΩΝ(23/7 – 22/8)

Πρέπει να παραμείνετε αντικειμενικοί και ψύχραιμοι σε οποιαδήποτε αναταραχή που συμβαίνει. Η διατήρηση της εσωτερικής σας στάσης θα είναι η μεγαλύτερη πρόκληση τώρα. Θα εμπνευστείτε από ένα αξιοσημείωτο άτομο. Κάποιος που ακούτε μπορεί να σας προσφέρει νέες ιδέες που μπορούν να υλοποιηθούν με τον πιο πρακτικό τρόπο. Νέες φιλίες προκύπτουν επίσης.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ(23/8 – 22/9)

Ίσως ήρθε η ώρα να κλείσετε το τηλέφωνό σας για λίγο και να έχετε μια συνομιλία πρόσωπο με πρόσωπο με τους φίλους σας. Οι συνθήκες είναι πλέον ιδανικές για εσάς αποπνέετε μια πιο φυσική γοητεία και να βελτιώσετε έτσι την σχέση σας, αλλά επίσης δείχνει μια ριζική αλλαγή από τον τρόπο που αντιμετωπίσατε τα αισθηματικά προβλήματα στο παρελθόν.

ΖΥΓΟΣ(23/9 – 23/10)

Ορισμένα πράγματα δεν μπορούν να εκφραστούν εύκολα με λόγια.Συχνά η καλύτερη επικοινωνία είναι ένα μη λεκτικό μέσο, όπως ένα βλέμμα, μια αφή ή ακόμα και μια σκέψη. Μπορείτε να μεταφέρετε τα συναισθήματα και τις ιδέες μερικές φορές πολύ πιο εύκολα με αυτόν τον τρόπο. Υπάρχει ενέργεια στον αέρα και ένας ενθουσιασμός που είναι σπάνιος.Θα πρέπει να απολαμβάνετε τολμηρά αυτό που συμβαίνει και να περιμένετε σίγουρα καλά αποτελέσματα, ακόμα και αν δεν ξέρετε ακριβώς από πού προέρχονται.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ(24/10 – 24/11)

Εάν κάτι σας ταλαιπωρεί, ενδέχεται να μην μπορείτε να βρείτε μια λύση στο πρόβλημα.

ΤΟΞΟΤΗΣ(25/11 – 21/12)

Η κρίση σας είναι καλή, ώστε να εμπιστεύεστε τα ένστικτά σας. Οι σκέψεις σας είναι επίσης σωστές, αλλά πάρτε το χρόνο σας για να επενδύσετε σε κάτι πολύτιμο. Έχετε εμπιστοσύνη στα ένστικτά σας και όχι στηρίζοντας άλλους για να σας πουν ποια πιστεύουν ότι είναι η καλύτερη κίνηση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ(22/12 – 19/1)

Θα μπορούσατε να αντιμετωπίζετε ως εχθρούς τώρα κάποια άτομα που ζηλεύουν τις επιτυχίες σας. Όσο περισσότερο αντιδράτε όμως, τόσο περισσότερο επιμένουν.Μπορεί επομένως να αμφιβάλλετε για την επαγγελματική πορεία σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ(20/1 – 18/2)

Όσο περισσότερο καταναλώνετε τόσο λιγότερο πιθανό είναι να σώσετε και αυτό απλά σημαίνει επιβίωση στο βασικό επίπεδο. Φυσικά, θέλετε περισσότερο από αυτό, ώστε να σημαίνει ότι ακολουθείτε διαφορετική πορεία δράσης, εξετάζοντας τις προσωπικές και οικονομικές σας συνήθειες και κάνοντας προσαρμογές στον τρόπο που ζείτε. Μερικές φορές προσπαθείτε να πείτε στους άλλους τι να κάνουν, παρόλο που γνωρίζετε ότι αυτός ο τρόπος προκαλεί τον θυμό τους. Οι πειστικές δεξιότητές σας θα τεθούν υπό δοκιμασία σήμερα.

ΙΧΘΥΕΣ(19/2 – 20/3)

Η Σελήνη διαπερνά τώρα στον έκτο οίκο σας και δείχνει μια έμπνευση ιδεών που κάνει τη δουλειά σας όχι μόνο πιο ενδιαφέρουσα αλλά και ευχάριστη.Μπορείτε να απολαύσετε τα παιχνίδια της αγάπης σήμερα, αλλά δεν πρέπει να αφήσετε να σας αποτρέψει από τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις.

Να έχετε μια όμορφη μέρα!!

Keywords
Τυχαία Θέματα