Ρούλα Πισπιρίγκου: Η απάντηση της Αστυνομίας στους ισχυρισμούς του Αλέξη Κούγια περί ξυλοδαρμού της

Στις 16 Νοεμβρίου θα απολογηθεί για τις δολοφονίες της Μαλένας και της Ίριδας η Ρούλα Πισπιρίγκου, μετά την προθεσμία που έλαβε σήμερα (25/10) από την Ανακρίτρια που ερευνά την υπόθεση για τους θανάτους των δύο κοριτσιών.

Μετά από αυτή την εξέλιξη, ο δικηγόρος της 33χρονης, Αλέξης Κούγιας, έκανε δηλώσεις στους δημοσιογράφους που βρέθηκαν στα  δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων και, μεταξύ άλλων, σημείωσε πως η πελάτισσά του, καθώς και η αδελφή και η μητέρα της, του μετέφεραν πως αστυνομικοί “την χτύπησαν πολύ άσχημα”

Το μεσημέρι της Τρίτης (25/10), η εκπρόσωπος

Τύπου της Ελληνικής Αστυνομίας, Κωνσταντίνα Δημογλίδου μίλησε στην «T-live» και έδωσε την απάντησή της σχετικά με τα όσα ισχυρίστηκε ο Αλέξης Κούγιας ότι του είπαν η 33χρονη και η οικογένειά της.

«Όπως και τότε, είχε εκδοθεί μία ανακοίνωση σχετικά με το περιστατικό, οι συνάδελφοι μόλις διαπίστωσαν τα δημοσιεύματα γι’ αυτό, άμεσα την κάλεσαν για κατάθεση, απάντησε μόνη της σε αυτό κι αυτό ανήκει στο προανακριτικό υλικό. Φαντάζομαι ότι ο συνήγορός της έχει πρόσβαση στη δικογραφία.

Έχει συμπεριληφθεί στη δικογραφία και η κατάθεσή της και η ιατροδικαστική έκθεση. Κατανοούμε το δικαίωμα κάθε κατηγορούμενου να υποστηρίξει ό,τι θέλει μέχρι το τέλος, να προστατεύσει τον εαυτό του, να μην αποδεχτεί την ενοχή του, αλλά είναι άδικο για την Αστυνομία ειδικά της ΓΑΔΑ να γίνονται τέτοιες δηλώσεις, όταν υπάρχει κατάθεση της κατηγορούμενης»,  είπε χαρακτηριστικά η εκπρόσωπος Τύπου της Ελληνικής Αστυνομίας στην ενημερωτική εκπομπή του Alpha.

Στο τέλος, η ίδια ανέφερε πως δεν γνωρίζει αν υπάρχουν φωτογραφίες της Ρούλας Πισπιρίγκου μετά την κατάθεσή της για το συγκεκριμένο περιστατικό στη δικογραφία.

Διαβάστε επίσης:

Νίκος Μουτσινάς για Fipster: «Εμείς όσο τον ξέραμε δεν ήταν έτσι, άλλοι τον χάλασαν»

Ελένη Φουρέιρα: Η νέα ολόσωμη φωτογραφία από βραδινή της έξοδο μετά τις φήμες που τη θέλουν να είναι έγκυος

Love Island: Η παίκτρια που μπαίνει ξαφνικά και ξυπνάει αναμνήσεις -Trailer

Keywords
Τυχαία Θέματα