Σάκης Τανιμανίδης: Με τις δίδυμες κόρες του στο αεροδρόμιο

Ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα έχουν μετακομίσει εδώ και λίγες εβδομάδες στην Αντιπάρο, καθώς ανακαινίζουν το σπίτι τους στην Αθήνα. Το γνωστό ζευγάρι πήρε την απόφαση να αλλάξει εντελώς το εσωτερικό του σπιτιού του στην πρωτεύουσα και έτσι καθημερινά βρίσκονται εντός αυτού μάστορες, κάνοντας όλα όσα χρειάζονται.

Να θυμίσουμε πως ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα μετακόμισαν στο σπίτι τους στην Αθήνα

πριν από περίπου ενάμιση χρόνο και τώρα βρήκαν την ευκαιρία να το ανακαινίσουν, φτιάχνοντας τους χώρους, όπως ακριβώς τους είχαν ονειρευτεί. Η διαδικασία είναι δύσκολη και χρονοβόρα, μιας και το σπίτι έγινε γιαπί, συνεπώς η οικογένεια δεν γινόταν να κατοικεί το σπίτι παράλληλα με την ανακαίνιση.

Η αλήθεια είναι πως οι δυο τους έχουν μεγάλη αδυναμία στις Κυκλάδες και μετά το περσινό καλοκαίρι που πέρασαν στη Μύκονο, φέτος επέλεξαν να μείνουν για ένα χρονικό διάστημα στην Αντίπαρο μαζί με τις δίδυμες. Ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα διάλεξαν ένα πολύ εντυπωσιακό σπίτι με πισίνα και θέα στη θάλασσα, όπως αποκάλυψαν μέσα από το Instagram.

Και μπορεί πλέον να μένουν στην Αντίπαρο, όμως η βάση τους εξακολουθεί να βρίσκεται στην Αθήνα, την οποία επισκέπτονται για να παρακολουθήσουν τις εργασίες στο σπίτι αλλά και για να τακτοποιήσουν τις επαγγελματικές υποχρεώσεις τους. Σε μία από τις τελευταίες αναρτήσεις του Σάκη Τανιμανίδη, λοιπόν, τον είδαμε να περπατάει χέρι – χέρι με τις κόρες του στο αεροδρόμιο.

Ο Σάκης Τανιμανίδης έχει μεγάλη αδυναμία στην Αριάνα και τη Φιλίππα κι όταν είναι μαζί τους γίνεται ξανά παιδί!  Ο ίδιος είναι πολύ ενεργός μπαμπάς, απολαμβάνοντας τον πολύτιμο χρόνο με τα παιδιά του.

Διαβάστε ακόμα:

 Ρούλα Σταματοπούλου: Βάφτισε τον γιο της στην Τήνο

 Συγκλονίζει ο Άρης Καβατζίκης: «Ο αδερφός μου πέθανε στον ύπνο του, η μητέρα μου “έφυγε” από καρκίνο»

 Βίκυ Καγιά: Γενέθλια για την κόρη της! Οι αδημοσίευτες κοινές φωτογραφίες τους

Keywords
Τυχαία Θέματα