Σασμός: Η Μαριλίτα Λαμπροπούλου για το μέλλον της «Βασιλικής» στον τρίτο κύκλο

Στην εκπομπή «Alpha Τώρα» μίλησε το πρωί της Δευτέρας 31/7 η Μαριλίτα Λαμπροπούλου! Η γνωστή ηθοποιός που έχει ξεχωρίσει ως «Βασιλική» στη σειρά «Σασμός», αναφέρθηκε στο μέλλον του ρόλου της στην τρίτη σεζόν.

Μέσα σ’ όλα, η ίδα αποκάλυψε πως κανένας από τους ηθοποιούς που συμμετέχουν δεν έχουν ενημέρωση ακόμα για τα σενάρια, ωστόσο τόνισε πως γνωρίζει ότι έχει γίνει πολύ δυνατή δουλειά.

Όσα είπε η Μαριλίτα Λαμπροπούλου στην πρωινή εκπομπή

«Όπως καταλαβαίνετε, από τη στιγμή που θα παίξω στην τρίτη σεζόν, σίγουρα επιβιώνω -εκτός αν παίξω ως φάντασμα. Δεν έχουμε

ενημέρωση για τα σενάρια ακόμα, μια πάρα πολύ γενική ιδέα της σκαλέτας έχουμε οι ηθοποιοί.

Ξέρω ότι έχει γίνει μια πολύ δυνατή δουλειά στη σεναριακή ομάδα, έχουν γίνει συναντήσεις επί συναντήσεων, έχει φτιαχτεί μια δυνατή ιστορία αλλά σε εμάς δεν έχει αποκαλυφθεί ακόμα», είπε αρχικά η Μαριλίτα Λαμπροπούλου.

Και συνέχισε: «Θα ήθελα μία εξέλιξη που θα δυναμιτίσει τα πράγματα, θα ήθελα να οξυνθούν οι εντάσεις και η αντιπαλότητα για να βγουν και οι αντιπαραθέσεις και οι συγκρούσεις πιο πολύ στην επιφάνεια, ώστε να έχει ένα νόημα το να έρθει κάποια στιγμή η λύση. Θα ήθελα να τελειώσει με μια λύση των πραγμάτων ώστε να ανακουφιστούν όλοι».

Διαβάστε ακόμα:

Γιώργος Λιανός: Ρομαντική απόδραση στην Ίμπιζα με την Κωνσταντίνα Καραλέξη

Γη της Ελιάς: Επεισοδιακός χωρισμός για Δήμητρα και Ορέστη – Ο νέος άνδρας στη ζωή της

Ανίτα Μπραντ: Η τρυφερή εξομολόγηση για τη μητρότητα

Keywords
Τυχαία Θέματα