Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η επικοινωνία με την Κατερίνα Παπουτσάκη μετά τον χωρισμό της

Την επικοινωνία που είχε με την Κατερίνα Παπουτσάκη γνωστοποίησε η Σταματίνα Τσιμτσιλή το πρωί της Τετάρτης 9/10 μέσα από το «Happy Day». Η παρουσιάστρια αποκάλυψε πως επικοινώνησε με την ηθοποιό μετά τα δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν σχετικά με τον χωρισμό της και εκείνη της επιβεβαίωσε την είδηση, τονίζοντας πως δεν θέλει να σχολιάσει τίποτα άλλο.

Ειδικότερα, η Σταματίνα Τσιμτσιλή ανέφερε: «Το λέω γιατί όταν πρωτοέσκασε

η είδηση η ίδια αιφνιδιάστηκε που μαθεύτηκε. Εγώ είχα επικοινωνήσει μαζί της για να δω αν η είδηση ισχύει και αν θέλει ή όχι να το παίξουμε στην εκπομπή. Η Κατερίνα Παπουτσάκη μου είπε ότι είδηση ισχύει απλά δεν νιώθει έτοιμη να μιλήσει ακόμα. Το έκανε πολύ ωραία, όπως μίλησε για τον χωρισμό της. Ήταν ξεκάθαρη».

Η Κατερίνα Παπουτσάκη καλεσμένη στο «Πρωινό μας» το πρωί της Τρίτης 8/11 μίλησε στη Φαίη για τον χωρισμό της από τον επί δέκα χρόνια σύζυγό της, Παναγιώτη Πιλαφά, λέγοντας:

«Έχει τελειώσει η σχέση μας με τον Παναγιώτη. Ήμασταν 10 χρόνια μαζί, ήταν μία πολύ σημαντική σχέση και εξακολουθεί να είναι, γιατί είναι ο μπαμπάς των παιδιών μου και τα μεγαλώνουμε μαζί. Έχουμε μία εξαιρετική σχέση και προχωράμε. Η ζωή είναι εκεί και μας περιμένει.Τη ζούμε τη μεταβατική φάση και όλα καλά. Εγώ νομίζω ότι είναι ξεκάθαρος ο δρόμος και πηγαίνουμε προς το φως. Είναι μια χαρά, φωτεινά. Πώς θα μπορούσε να μην είναι ο χωρισμός σαν πένθος. Είναι πολύ σημαντικά αυτά τα πράγματα, σχέση ζωής».

Διαβάστε ακόμα:

 Ελένη Ράντου: «Έχω φτάσει στο σημείο να πω χίλιες φορές με σκυλιά παρά με ανθρώπους

 Ματίνα Νικολάου: «Θεωρώ ότι θα ήταν καλό να κάνουμε μια παύση στο “Καλό Μεσημεράκι”»

GNTM: Αυτή η διαγωνιζόμενη αποχώρησε από το ριάλιτι μόδας

Keywords
Τυχαία Θέματα