Σταματίνα Τσιμτσιλή: Σοκαρισμένη από τον ξαφνικό θάνατο συνεργάτη της

Με μια πολύ δυσάρεστη είδηση ολοκλήρωσε τη σημερινή εκπομπή της η Σταματίνα Τσιμτσιλή, καθώς αποκάλυψε στους τηλεθεατές πως ένας συνεργάτης της εκπομπής και άνθρωπος του ALPHA τα τελευταία είκοσι χρόνια «έφυγε» ξαφνικά από τη ζωή, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια, τους φίλους και τους συνεργάτες.

Η παρουσιάστρια του «Happy Day» θέλησε να αποχαιρετήσει τον Παναγώτη Σταματόπουλο με τον δικό της τρόπο και να εκφράσει τα συλλυπητήριά της στη σύζυγο και στα δύο παιδιά του.

«Μουδιασμένη» από τον θάνατο συνεργάτης
της η Σταματίνα Τσιμτσιλή

«Επιλέξαμε να το κάνουμε στο τέλος της εκπομπής γιατί και για εμάς ήταν ένα σοκ το ότι ενημερωθήκαμε ότι έτσι ξαφνικά, έφυγε από τη ζωή ένας δικός μας άνθρωπος, ένας άνθρωπος του ALPHA.

Ο Παναγιώτης Σταματόπουλος, ένας άνθρωπος που ίσως τον είχατε δει και μέσα από τα βιντεάκια του Μάνου, ένα πολύ αγαπημένο πλάσμα, ήταν ένας από τους μοντέρ της δικής μας εκπομπής. Ήταν πάνω από 20 χρόνια στην εταιρεία του ALPHA.

Ένας άνθρωπος πάντα γλυκός και χαμογελαστός. Δυστυχώς αφήνει πίσω του δυο παιδιά και τη σύζυγό του. Τα λόγια είναι πολύ δύσκολα σε αυτές τις περιπτώσεις. Όταν έναν άνθρωπο τον συναντάς καθημερινά και ξαφνικά μαθαίνεις ότι έφυγε από τη ζωή, χωρίς να ξέρεις ότι έχει κάποιο πρόβλημα, αιφνιδιάζεσαι και σοκάρεσαι.

Αυτή τη στιγμή, η σκέψη μας, η αγάπη μας και η στήριξή μας είναι με την οικογένειά του, τα παιδιά του και τη Μαρία, τη σύζυγό του. Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια. Καλό ταξίδι. Σίγουρα θα προσέχει τα παιδάκια του και τη γυναίκα του από ψηλά πια», ανέφερε χαρακτηριστικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Διαβάστε ακόμα:

 Δημήτρης Παπανώτας: «Καρφώνει» Σολωμού – Fipster – «Με τέτοιους καθηγητές τα παιδιά θα βγουν φωστήρες»

 Κατερίνα Στικούδη: Απαντά για το φύλο του μωρού της

 Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: Κρίση στη σχέση της με τον Κώστα Πηλαδάκη;

Keywords
Τυχαία Θέματα