Συγκινημένη η Δανάη Μπάρκα: «Δεν υπάρχουν λόγια, σας ζητώ συγγνώμη»

Το κλίμα ήταν ιδιαίτερα φορτισμένο στην έναρξη της σημερινής εκπομπής «Πάμε Δανάη», μιας και ξεκίνησε με την τραγική είδηση θανάτου των δύο πιλότων που έχασαν τόσο άδικα τη ζωή τους μετά από πτώση του αεροσκάφους στην Ανδραβίδα. Εκείνη την ώρα βρισκόταν σε εξέλιξη η κηδεία του 29χρονου Υποσμηναγού Μάριου – Μιχαήλ Τουρούτσικα, με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα

να βρίσκονται στον Ιερό Ναό του Προφήτη Ηλία.

«Όλοι είμαστε με μια θλίψη και με αυτό θα ξεκινήσουμε», ήταν τα πρώτα λόγια της Δανάης Μπάρκα. Η παρουσιάστρια, όπως και το πανελλήνιο, είμαστε συντετριμμένοι από τον θάνατο των δύο νέων ανδρών.

Στη συνέχεια, η παρουσιάστρια του Mega είπε: «Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάτι χειρότερο από έναν γονιό που χάνει το παιδί του. Δεν υπάρχουν λέξεις για μια τέτοια κατάσταση. Νομίζω ότι αυτοί οι άνθρωποι πρέπει να σκέφτονται ότι το παιδί τους που είναι στον ουρανό θέλει να τους δει να στέκονται στα πόδια τους.

Εμείς αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να τους στείλουμε μια αγκαλιά. Είναι πολύ δύσκολο, εμείς είμαστε εδώ για άλλο λόγο, αλλά καλώς ή κακώς οφείλουμε να ενημερωνόμαστε και να μαθαίνουμε τα νέα. Δεν υπάρχουν λόγια, σας ζητώ συγγνώμη. Να στείλουμε την αγάπη μας, το κουράγιο και τη συμπαράστασή μας στους ανθρώπους που πονάνε και που μένουν πίσω».

Διαβάστε ακόμα:

 Ταμίλα Κουλίεβα: «Γέννησα στο σπίτι μου, παρουσία του συντρόφου μου πριν από 32 χρόνια»

 Πάνος Μουζουράκης: Νέος έρωτας στη ζωή του μετά τον χωρισμό από τη Τζίνα Βαρελά

 Ορφέας Παπαδόπουλος: «Εδώ και ένα χρόνο κάνω τατουάζ, το πρώτο το έκανα στη μητέρα μου»

Keywords
Τυχαία Θέματα