Τα πρώτα σχόλια του αδερφού της Αλίκης Βουγιουκλάκη για τη Μαρία Κορινθίου ως “Κατερινιώ”

Όπως έγινε γνωστό, η Μαρία Κορινθίου θα ενσαρκώσει στο θεατρικό σανίδι τον ρόλο της “Κατερινιώς” που υποδύθηκε στη Νεράιδα και το Παληκάρι, η Αλίκη Βουγιουκλάκη.

Πολλοί ήταν αυτοί που έσπευσαν να σχολιάσουν την επιλογή της ηθοποιού για τον εν λόγω ρόλο. Ανάμεσα σε αυτούς και η Χρυσούλα Διαβάτη, η οποία τόνισε σε δηλώσεις της: Εγώ νομίζω ότι η Μαρία Κορινθίου θα είναι πάρα πολύ καλή, γιατί

ο ρόλος αυτός δεν είναι της γατούλας, είναι μια δυναμική κοπέλα. Η Αλίκη έπαιζε ρόλους χαδιάρικους, γατίσιους, η κοπέλα δεν έχει καμία σχέση».

Ο αδερφός της Αλίκης Βουγιουκλάκη, Τάκης μίλησε στην εφημερίδα Espresso και μεταξύ άλλων, απάντησε στην Χρυσούλα Διαβάτη για τα όσα είπε και σχολιάσε για πρώτη φορά τη Μαρία Κορινθίου με αφορμή τον ρόλο που θα ενσαρκώσει.

«Ο καθένας κρίνει με την υποκειμενική κρίση που έχει. Η κυρία Διαβάτη το κρίνει έτσι… Δεν θα την κρίνω εγώ, θα την κρίνει ο κόσμος, όταν δει την παράσταση. Δεν προσβάλλεται η Αλίκη. Η Αλίκη είχε μια σπουδαία παρουσία στην ταινία και έχει κριθεί από την ιστορία. Δεν αμφιβάλλων ότι και η Μαρία Κορινθίου θα είναι καλή στον θεατρικό ρόλο. Άλλο το ένα, άλλο το άλλο… Ας μην κάνουμε συγκρίσεις. Αν κάνει λάθος η κυρία Διαβάτη, θα την κρίνει ο κόσμος που θα δει την παράσταση.», εξομολογήθηκε.

Διαβάστε ακόμη:

Ιωάννα Τριανταφυλλίδου: Η απάντηση της στο ενδεχόμενο να επιστρέψει στη “Μουρμούρα”!

Keywords
Τυχαία Θέματα