Τι φοράνε τώρα οι πιο δημοφιλείς influencers στον κόσμο; Τα trends που ξεχωρίζουμε!

Κοιτώντας στο instagram βρήκαμε μερικά ενδιαφέροντα looks από πασίγνωστες influencers και σας τα παρουσιάζουμε για να εμπνευστείτε και να δώσετε έναν διαφορετικό αέρα ανανέωσης στην εμφάνισή σας.

#1. Mπορεί ακόμα να μην μπορούμε να φορέσουμε το τζιν και το σακάκι μας με ένα ζευγάρι chunky sandals, όπως κάνει η Julie Sarinana, αλλά σύντομα ο καιρός θα φτιάξει και θα αρχίσουμε να υιοθετούμε πιο

συχνά αυτό το look.

#2. Όλες οι φωτογραφίες αλλά και το στιλ της Tezza έχουν μια ρετρό αισθητική. Η ίδια επιλέγει blazer σε έντονους τόνους και τα συνδυάζει συχνά με oxford πουκάμισα και boot- cut jeans.

#3. Η Danielle Bernstein μας δείχνει για μια ακόμα φορά την αδυναμία της στο animal print jacket της που το συνδυάζει με total black look. Ακολούθησε το παράδειγμά της και συνδύασε το ολόμαυρο outfit που θα επιλέξεις με ένα jacket σε έντονο print.

#4. Tα δερμάτινα jackets επιστρέφουν στη μόδα για μια ακόμα σεζόν και η Chiara Ferragni μας δείχνει πώς τα φοράει στην καθημερινότητά της.

#5. Η Rocky Barnes επιλέγει ένα άκρως ανοιξιάτικο look δείχνοντάς μας μια από τις τάσεις που θα αγαπήσουμε πολύ αυτή την άνοιξη. Τα φλοράλ prints σε φορέματα με oversized μανίκια είναι στη λίστα με τα must have κομμάτια της επόμενης σεζόν.

#6. Η Leonie Hanne μας δείχνει αρκετές από τις αγαπημένες της τάσεις σε αυτό το look. H ίδια συνδυάζει το baggy δερμάτινο παντελόνι της με combat boots με διχρωμία στη σόλα και oversized puffer jacket.

Διαβάστε ακόμα:

Η Φαίη μας δείχνει tips για να φορέσουμε τα μαντήλια και τα φουλάρια μας

5 looks της εγκυμονούσας Chiara Ferragni που θα σε εμπνεύσουν πολύ

Γνωστές Ελληνίδες μας δείχνουν το υπέροχο στιλ τους μέσα…στα χιόνια!

Keywords
Τυχαία Θέματα