Τίμος Ζαχαράτος: Στο νοσοκομείο ο chef -Στο πλευρό του η Δανάη Μπάρκα (Βίντεο)

Ο Τίμος Ζαχαράτος φαίνεται πως είχε ένα ατύχημα, γεγονός που γνωστοποίησε η Δανάη Μπάρκα το πρωί της Παρασκευής 15/9 στον αέρα της πρωινής εκπομπής της στο Mega.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια αποκάλυψε πως ο γνωστός chef έκοψε το δάχτυλό του, γεγονός όμως που δεν τον επηρέασε καθόλου, αφού μπήκε κανονικά στην κουζίνα του «Πάμε Δανάη».

«Έκοψε το δάχτυλό του ο άνθρωπος πάνω στη δουλειά», ανέφερε στους τηλεθεατές η Δανάη Μπάρκα καλημερίζοντας τον Τίμο Ζαχαράτο.

Μετά

το τέλος της εκπομπής, ωστόσο, η Δανάη Μπάρκα συνόδευσε τον Τίμο Ζαχαράτο στο νοσοκομείο προκειμένου να του περιποιηθούν το τραύμα στο δάχτυλο. Το γεγονός αυτό μάθαμε από την ίδια την παρουσιάστρια, αφού ανέβασε ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στο οποίο φαίνεται ο chef με δεμένο το δάχτυλό του.

«Είναι καλά ο άνθρωπός μας, είναι δυνατός, είναι λιοντάρι, είναι βράχος. Όλα καλά», αναφέρει στο βίντεο η Δανάη Μπάρκα φεύγοντας από το νοσοκομείο, με τον chef να απαντά: «Μια χαρά είμαστε όλα καλά, μικρό το κακό. Μας ματιάσανε».

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο: 

Διαβάστε ακόμα:

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Δεν έκανα casting για το Shopping Star»

Ελένη Φουρέιρα: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την αποκάλυψη ότι θα είναι κριτής στο «Fame Story»

Το Ναυάγιο: Τα πρόσωπα κλειδιά στην εξιχνίαση της τραγωδίας

Keywords
Τυχαία Θέματα