Τραϊάνα Ανανία: «Θα έκανα έρωτα με την Άννα Βίσση»

H Τραϊάνα Ανανία μίλησε στη στήλη «Θάρρος ή Αλήθεια» της εκπομπής «Breakfast@Star» και τη Μαίρη Αργυριάδου και προχώρησε σε αρκετές αποκαλύψεις για την προσωπική της ζωή.

Μέσα σ’ όλα, η ίδια αναφέρθηκε στην Άννα Βίσση, στα εφηβικά της χρόνια, ενώ παράλληλα αποκάλυψε αν βρίσκεται σε σχέση.

«Θα έκανα έρωτα με την Άννα Βίσση», ανέφερε η ηθοποιός για την Άννα Βίσση.

Στη συνέχεια η ίδια αποκάλυψε: «Είμαι σε σχέση αυτή την περίοδo. Το πιο επαναστατικό που έκανα στην εφηβεία μου ήταν να φύγω από το σπίτι».

Σε άλλο σημείο, η ίδια απάντησε για τον σάλο που προκάλεσε στα social media με την ανάρτησή της από τις διακοπές της στην Ικαρία.

«Δεν έφυγα από τη νησί γιατί δεν έβρισκα καράβι. Έδωσα δύο μέρες χρόνο, μια δεύτερη ευκαιρία», αρκέστηκε να πει η Τραϊάνα Ανανία.

Η ανάρτηση που προκάλεσε αντιδράσεις

Θυμίζουμε πως, πριν από κάποιες εβδομάδες η Τραϊάνα Ανανία δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο από τις καλοκαιρινές της διακοπές, στο οποίο φαίνεται να χορεύει ξέφρενα σε ένα πανηγύρι στην Ικαρία.

Η γνωστή ηθοποιός συνόδευσε την ανάρτησή της με ένα μακροσκελές κείμενο το οποίο προκάλεσε έντονες αντιδράσεις, καθώς σε αυτό αποκάλεσε ξενέρωτους όσους βρίσκονταν στο νησί εκείνες τις μέρες.

«Εδώ στην Ικαρία είναι πολύ ξενέρωτοι τελικά. Σ’ όλα τα πανηγύρια γίνονται τα ίδια και τα ίδια. Κλασικό ελληνικό στάϊλ: κουτσομπολιό, θάψιμο τον διπλανό, πίνω και τρώω σα ζώο και δε χορεύω έξαλλα να μη με πουν γκει ή π@@τ@ν@. Κι αν φορέσεις ένα πολύχρωμο μπουφάν και σκούφο επειδή κρυώνεις, σου κάνει μπουλιγκ όλο το χωριό και σε σχολιάζουν κατάμουτρα. Είπα “χωριό” γιατί ένα χωριό είναι με γύρω γύρω θάλασσα..

Πήγα σε τόσα πανηγύρια και πουθενά ο “τρελός του χωριού”. Πήγα σε τόσα πανηγύρια και κανένας “για τα πανηγύρια”. Και σεις οι χίπηδες μη γίνεστε τόσο ρατσιστές με αυτούς που δεν είναι χίπηδες. Γενικά ανοίξτε τον εγκέφαλο σας άπαντες… Παλεύω να κρατήσω το μπρίο μου σε αυτό το χωριό με θάλασσα φορώντας το μίνι μου και τα λευκά μου τακουνάκια. “Κολώνω να πάω να χορέψω μόνη μου ότι να ναι μεσ’τη μέση;”, ρώτησα τον Γιάννη.. “Όχι, αφού είσαι τρελή” …. Σας παρουσιάζω τη τρελή του χωριού», έγραψε η ίδια στη λεζάντα του post της.

Διαβάστε επίσης:

Αμίλητη η Ελπίδα Νίνου στον καταιγισμό ερωτήσεων δημοσιογράφου για τον Φιλιππίδη

Ντέμης Νικολαΐδης: Full in love με την Αλεξάνδρα Νικολαΐδου στην Τήνο

Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης: Παραιτήθηκε μετά τον θάνατο του Αντώνη Καργιώτη

Keywords
Τυχαία Θέματα