Τζώρτζης Μονογυιός: Ήρθε στην Αθήνα για να παραλάβει τη Ferrari – Αυτή είναι η τιμή της

Ο θάνατος του Τζώρτζη Μονογυιού μετά από τροχαίο δυστύχημα το βράδυ της Πέμπτης 13/1 στη Βούλα έχει σοκάρει τους πάντες. Ο 45χρονος επιχειρηματίας «έσβησε» στην άσφαλτο ενώ η γυναίκα του νοσηλεύεται τραυματισμένη στο Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας.

Ο Γιώργος Λιάγκας, ο οποίος γνώριζε τον Τζώρτζη Μονογυιό, έκανε ρεπορτάζ γύρω από την υπόθεση και αποκάλυψε στο Πρω1νό όσα έμαθε για την αγορά της Ferrari, του αυτοκινήτου των ονείρων του. Ο γνωστός παρουσιαστής ανέφερε πως ο επιχειρηματίας είχε έρθει στην Αθήνα

από τη Μύκονο για επαγγελματικά ραντεβού αλλά και για να παραλάβει το πολυτελές όχημα, που ήρθε από τη Γερμανία.

«Τη Ferrari την έφερε από τη Γερμανία, είχε γερμανικές πινακίδες και θα την εκτελώνιζε. Το μοντέλο είναι 488 GTP και το συγκεκριμένο μοντέλο ήταν μοντέλο – πίστας. Ήταν ένα πειραγμένο μοντέλο που έφτανε τα 600 άλογα. Μιλάμε για έναν πύραυλο, ένα πολύ γρήγορο αυτοκίνητο. Καινούργιο το αυτοκίνητο αυτό έχει 450.000 ευρώ. Ο Τζώρτζης Μονογυιός το πήρε μεταχειρισμένο και του κόστισε 280.000 ευρώ», ανέφερε αρχικά ο παρουσιαστής.

Ακόμα, είπε: «Ο Τζώρτζης Μονογυιός ήταν ένα πολύ σεμνό παιδί, που πήγαινε πολύ καλά επιχειρηματικά στη Μύκονο, παντρεύτηκε και έκανε δύο παιδάκια».

Στη συνέχεια, ο Τάσος Τεργιάκης αποκάλυψε πως παρέλαβε τη Ferrari λίγες ώρες πριν το μοιραίο δυστύχημα: «Χθες το απόγευμα, 18:30 ήταν σε επαγγελματικό ραντεβού και τους έλεγε ότι πρέπει να φύγει γιατί έχει έρθει με τη γυναίκα του από τη Μύκονο για να παραλάβουν το αυτοκίνητο. Η γυναίκα του είναι σοβαρά τραυματισμένη, νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Νίκαιας αλλά ακόμα δεν υπάρχει ιατρικό ανακοινωθέν».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε ακόμα:

 Πρω1νό: Συνάδελφος του Παύλου Χαϊκάλη αποκαλύπτει -«Ούρλιαζε γιατί δεν είχε καμαρίνι»

 Πρω1νό: «Ο Τζώρτζης Μονογυιός απεγκλωβίστηκε με καμένα χέρια από τη Ferrari»

 Νίκος Χατζηνικολάου: Ξεσπά κατά του Χριστόφορου Ζαραλίκου -«Είσαι θλιβερός συκοφάντης»

Keywords
Τυχαία Θέματα