Βασίλης Ντινόπουλος: Το συγκινητικό μήνυμα του αδερφικού του φίλου -«Τα μάτια μου θολώνουν από τα δάκρυα»

Θλίψη έχει προκαλέσει στον κόσμο η είδηση ότι γιος του Αργύρη Ντινόπουλου, Βασίλειος-Σπυρίδωνας, βρέθηκε νεκρός στο διαμέρισμά του στα Εξάρχεια.

Συγκεκριμένα, οι συγγενείς του 33χρονου ανησύχησαν, γιατί από το πρωί της Κυριακής (1/5) δεν απαντούσε στις κλήσεις τους και έτσι ο πρώην υπουργός, με τη βοήθεια κλειδαρά, μετέβη χτες (2/5) στην οικία του 33χρονου, άνοιξε την πόρτα και τον αντίκρισε νεκρό στον καναπέ του.

Τα social media  έχουν «πλημμυρίσει» από σπαρακτικά μηνύματα για τον θάνατο του  νεαρού άνδρα, με τους φίλους και τους γνωστούς του να μη μπορούν να συνειδητοποιήσουν ότι

δε βρίσκεται πια στη ζωή.

Ένα από τα μηνύματα που προκαλούν συγκίνηση , είναι αυτό του καλού του φίλου, Αλέξανδρου Κεσίσογλου. Ο νεαρός άνδρας δημοσίευσε στο Facebook τις τελευταίες συζητήσεις του με τον Βασίλη Ντινόπουλο και «ραγίζει» καρδιές με τα λόγια του.

«Βασίλη.. αδελφέ μου.. “Μπάκακα” μου, μόνο εσύ ήξερες τι σημαίνει αυτό και μόνο εσύ καταλαβαίνεις.. και τώρα που θα το διαβάζεις ελπίζω να γελάς όπως γελούσαμε μαζί. Έχω τόσα να πω μα το μυαλό παίζει παιχνίδια, μα τα μάτια μου θολώνουν από τα δάκρυα και δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται γύρω μου.. τα έχω χαμένα. Ήλπιζα ότι όλα ήταν ένα κακόγουστο αστείο.. ήλπιζα. Σε αγαπώ αδελφέ μου.. καλό σου ταξίδι..».

Δείτε την ανάρτηση:  

Διαβάστε επίσης: 

Survivor: Αυτοί είναι οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση

Δάκης: Στο νοσοκομείο ο γνωστός τραγουδιστής

Γιάννης Σαββιδάκης: Αποκάλυψε γιατί διακόπηκε η σειρά “Της Ελλάδος τα παιδιά”

Keywords
Τυχαία Θέματα