Βάσω Γουλιελμάκη: «Είναι δύσκολο που είμαι μόνη μου πλέον σπίτι»

Η Βάσω Γουλιελμάκη κάθισε στον καναπέ της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και μίλησε στη Μπέττυ Μαγγίρα για όλα. Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην κόρη της που ενηλικιώθηκε και έφυγε στο εξωτερικό για σπουδές αλλά και στα αδέρφια της.

«Είμαστε εννέα αδέρφια. Μόνο εγώ και ο αδερφός μου κάναμε από ένα παιδί, οι υπόλοιποι έκαναν 2-3. Έτυχε να μην κάνω μεγαλύτερη οικογένεια, ήθελα πολύ», ήταν τα πρώτα λόγια της.

Σχετικά με τα αδέρφια της, η Βάσω Γουλιελμάκη είπε: «Είναι πολύ ωραίο να μεγαλώνεις σε μια οικογένεια

με πολλά αδέρφια, έχεις τους ανθρώπους σου, που είναι σαν φίλοι. Εγώ είμαι το ένατο παιδί.

Έχουμε μεγάλη διαφορά με τον μεγαλύτερο αδερφό μου, δεν θα πω πόσο. Τα μεγαλύτερα αδέρφια ήταν και είναι σαν γονείς. Βέβαια, ποτέ δεν ήμασταν και τα εννιά σπίτι γιατί τα πρώτα έκαναν νωρίς τις οικογένειές τους».

Η ηθοποιός εξομολογήθηκε πως τους τελευταίους μήνες ζει μόνη της και πως της λείπει πολύ η κόρη της που έμεναν μαζί: «Τώρα είμαι ολομόναχη στο σπίτι. Είναι πολύ δύσκολο. Η κόρη μου έχει πάει στο εξωτερικό για σπουδές. Σβήνω μία μία τις ημέρες που περνούν.

Πίστευα ότι θα την έβλεπα πιο νωρίς, ότι θα κάναμε γιορτές μαζί αλλά τα Χριστούγεννα δεν τα καταφέραμε. Ήταν ό,τι χειρότερο… Γενικά, όταν δεν μοιράζεσαι τις γιορτές με την οικογένεια είναι δύσκολες».

Τέλος, η Βάσω Γουλιελμάκη αποκάλυψε: «Δεν είναι στην ίδια πόλη με τον μπαμπά της. Είμαι ήσυχη γιατί είναι κοντά. Είναι 2,5 ώρες, οπότε αν κάτι συμβεί είναι εύκολο να πάρεις το αυτοκίνητο και να πας».

Διαβάστε ακόμα:

 Τέμπη: Συγκλονίζει ο αδερφός της Αθηνάς – «Ο σύζυγός της έμαθε για τον θάνατό της την ημέρα της κηδείας»

 Νίκος Πολυδερόπουλος: «Η δυσλεξία μου είναι το μετάλλιό μου»

 Ευδοκία Τσαγκλή: «Ήμουν στο δεύτερο βαγόνι, είναι θαύμα που είμαι ακόμα εδώ»

Keywords
Τυχαία Θέματα