Ζέτα Δούκα: Η μακροσκελής ανάρτηση ύστερα από τα υβριστικά μηνύματα που δέχτηκε –Τι συνέβη;

Τι καλοκαιρινές της διακοπές απολαμβάνει αυτές τις μέρες στην Κεφαλονιά η Ζέτα Δούκα!

Εκεί, ωστόσο, μια δυσάρεστη εμπειρία περίμενε την ηθοποιό. Πιο συγκεκριμένα, ένα βράδυ η ηθοποιός και η παρέα της δείπνησαν σε εστιατόριο της Κεφαλονιάς, όταν ανακάλυψαν την κακή ποιότητα του φαγητού, με αποτέλεσμα να σηκωθούν και να φύγουν.

Η Ζέτα Δούκα έκανε σχετική ανάρτηση μέσω stories στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου αναφέρθηκε στην εμπειρία τους αυτή…

Η ίδια μάλιστα τόνισε

πως δέχτηκε λεκτικό bullying, ενώ συγγενής του ιδιοκτήτη της ταβέρνας της έστειλε προσωπικό μήνυμα στο Instagram με χυδαίους χαρακτηρισμούς.

Σήμερα (1/8), ωστόσο, η Ζέτα Δούκα θέλησε με μια μακροσκελή ανάρτηση στα social media να αποκαλύψει όλα όσα της συνέβησαν στις διακοπές της στην Κεφαλονιά: «Σήμερα το πρωί που αναχωρήσαμε με την Μαρία Ναυπλιώτου από το νησί, ήρθαμε αντιμέτωπες με απίστευτο λεκτικό bullying – και σήμερα και ηλεκτρονικά μηνύματα – όταν πήγαμε να πάρουμε καφέ από τον άνθρωπο που εργαζόταν στην καφετέρια (και συγγενή όπως μάθαμε στη συνέχεια του ιδιοκτήτη της ταβέρνας) λέγοντας μας παράλογα πράγματα, αντί να ζητήσουν μια απλή συγγνώμη…

Χωρίς να αφήσουμε τα γεγονότα αυτά να μας χαλάσουν τη γνώμη για το όμορφο νησί, είναι σημαντικό να λέμε καλοπροαίρετα τα καλά και τα κακά που παρατηρούμε με σκοπό όλα να γίνουν εν τέλει καλύτερα. Ευτυχώς υπάρχουν πολλοί που μιλούν».

Διαβάστε ακόμα:

Τάσος Ιορδανίδης: Τα κιλά που έχασε και η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή του μέσα σε ένα χρόνο

«Στο Εθνικό Θέατρο δέχτηκα πάρα πολλές πισώπλατες μαχαιριές»

Έφτασε στην Ελλάδα ο Γιάννης Αντετοκούνμπο -Οι πρώτες του δηλώσεις

Keywords
Τυχαία Θέματα