H Google αναζητά συνεργάτες για τη δημιουργία των νέων της αυτοκινήτων

Η Google προσπαθεί να δημιουργήσει συνεργασίες με πολλές αυτοκινητοβιομηχανίες και προμηθευτές, τη στιγμή που αναπτύσσει τα αυτοκίνητα που οδηγούν μόνα τους, για να μειώσει τα αυτοκινητιστικά δυστυχήματα και να βοηθήσει στη μετακίνηση ΑΜΕΑ και ηλικιωμένων.

Η θυγατρική της Alphabet θέλει να ανακοινώσει μερικές από τις συνεργασίες αυτές κατά τη διάρκεια του 2016, σύμφωνα με το στέλεχος της

Google, John Krafcik, ο οποίος μίλησε κατά τη διάρκεια συνεδρίου στο Detroit, που λαμβάνει χώρα παράλληλα με το North American International Auto Show.

Σύμφωνα με τον Krafcik "σχεδόν όλες οι εταιρείες παραγωγής αυτοκινήτων μας έχουν προσεγγίσει έστω για να καταλάβουν σε ποιο στάδιο βρισκόμαστε. Δεν γνωρίζουμε ακόμη με πόσες θα συνεργαστούμε".

Τα σχόλια του Krafcik καταρρίπτουν τις υποθέσεις πως η Google θα διάλεγε μία και μόνο μάρκα ως μοναδικό συνεργάτη στα αυτοκίνητά της. Μέχρι τώρα oι Ford, Fiat Chrysler και General Motors έχουν ανακοινώσει πως βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις με τη Google για την δημιουργία των αυτοκινήτων αυτών.

Keywords
Τυχαία Θέματα