Αναβλήθηκε το συνέδριο για την Κοινωνική Ασφάλιση, παρουσία Κατρούγκαλου, λόγω κινητοποιήσεων

Την αναβολή του Συνεδρίου για την Κοινωνική Ασφάλιση, όπου μάλιστα θα μιλούσε και ο υπ. Εργασίας, Γιώργος Κατρούγκαλος, αποφάσισε το Ελληνο-Αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε, ο λόγος ήταν το τεταμένο κλίμα κινητοποιήσεων στο κέντρο της Αθήνας (το συνέδριο θα γινόταν στο ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρετανία»). Σημειώνεται ότι σήμερα έχουν διαδήλωση οι δικηγόροι.

«Λόγω της

κλιμακούμενης τεταμένης ατμόσφαιρας που επικρατεί και των διαφόρων κινητοποιήσεων αντιλαμβανόμαστε ότι δεν θα μπορεί να υπάρξει ο ανοικτός διάλογος που επιθυμούσαμε και συνεπώς είμαστε υποχρεωμένοι και με αίσθημα ευθύνης να προχωρήσουμε στην αναβολή αυτού του συνεδρίου. Σε εύθετο χρόνο θα ανακοινωθεί η νέα ημερομηνία διεξαγωγής του» αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Διακεκριμένα στελέχη της ασφαλιστικής αγοράς, όπως οι κ.κ. Μαργαρίτα Αντωνάκη, Γενική Δ/ντρια ΕΑΕΕ, Μιλτιάδης Νεκτάριος, Αναπλ. Καθηγητής, Τμήμα Στατιστικής και Ασφαλιστικής Επιστήμης, Πανεπιστήμιο Πειραιά, Ηρακλής Δασκαλόπουλος, Αναπλ. Γενικός Δ/ντής, Εθνική Ασφαλιστική, και Τριαντάφυλλος Λυσιμάχου, Σύμβουλος Διοίκησης Ασφαλιστικών Θεμάτων Ομίλου Τράπεζας Πειραιώς, θα συμμετείχαν επίσης στην ημερίδα ανοικτής συζήτησης με θέμα: «Μπορεί να υπάρξει βιωσιμότητα και επάρκεια παροχών στην Κοινωνική Ασφάλιση;», που διοργανώνει τo Ελληνο-Αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο.

Keywords
Τυχαία Θέματα