Άντρας πέθανε την ίδια μέρα και ώρα που γεννήθηκε, 103 χρόνια μετά!

Γεννήθηκε στις 11 Οκτωβρίου του 1913 και «έφυγε» από τη ζωή ακριβώς την ίδια μέρα και ώρα... 103 χρόνια αργότερα, στο ίδιο μέρος.

Ο Τζίμυ Νιούελ, ήρωας του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου, πατέρας και παππούς, ήταν ένας έντιμος άνθρωπος ο οποίος έχει αφήσει μια καταπληκτική κληρονομιά σε όλη την οικογένειά του και θα λείψει πραγματικά σε όλους όσοι τον γνώριζαν και τον αγάπησαν, δήλωσε ο γιος του, Γκράχαμ.

Ο Γκράχαμ περιγράφει μάλιστα τις τελευταίες στιγμές του πατέρα του και σημειώνει πως ο παππούς, πέθανε στις δώδεκα το πρωί της 11ης Οκτωβρίου, ακριβώς όταν έκλεινε

τα 103 γενέθλιά του.

Σύμφωνα με την Mirror, ο Τζίμυ είχε μια σοβαρή πτώση δυο εβδομάδες πριν από το θάνατό του.

Ο Γκράχαμ Νιούελ, 65 σήμερα, κρατούσε το χέρι του πατέρα του καθώς πέθαινε.

Ο Γκράχαμ συνέχισε: «Ο πατέρας μου πέθανε κρατώντας το χέρι μου το μεσημέρι (στις 12:00) ακριβώς την ημέρα των γενεθλίων του, ενώ μιλούσα με τον γιο μου στο τηλέφωνο. Ήθελε πολύ να γίνει 103. Ήταν πάρα πολύ αποφασισμένος να γίνει 103 και πιστεύω ακράδαντα ότι αυτό ακριβώς ήθελε».

Ο Τζίμυ έζησε μια απίστευτα ενδιαφέρουσα ζωή και ήταν ένας από τους υπεύθυνους για τη μηχανογράφηση του τραπεζικού κλάδου. Στην πραγματικότητα, αυτός πιστεύεται ότι ήταν υπεύθυνος για το πρώτο ΑΤΜ στο Λονδίνο.

Είχε δύο παιδιά, πέντε εγγόνια και οκτώ δισέγγονα.

Keywords
Τυχαία Θέματα