Χαλαρώνει τις απόψεις του για τους μετανάστες ο Τραμπ - Σταθερά πρώτος για το χρίσμα των Ρεπουμπλικανών

Δύο ημέρες μετά από την εδραίωση του Trump ως το φαβορί του χρίσματος του Ρεπουμπλικανικού κόμματος, ο Donald Trump "μαλάκωσε" τη θέση του όσον αφορά την νόμιμη μετανάστευση, χωρίς να ζητά συγγνώμη από κανένα.

"Αλλάζω, Αλλάζω. Χρειαζόμαστε ταλαντούχους ανθρώπους σε αυτή τη χώρα. Και αν δεν μπορούμε να το κάνουμε, θα τους φέρουμε. Και χρειαζόμαστε ανθρώπους με ταλέντο και ικανότητα, ιδιαίτερα στη Silicon Valley. Aλλάζω την αντιμετώπισή μου σε μία λιγότερο σκληρή γι αυτόν ακριβώς το λόγο.", ανέφερε ο Trump.

O

Donald Trump απαντούσε σε ερώτηση της Megyn Kelly του τηλεοπτικού δικτύου Fox Newsγια τις αντιφατικές δηλώσεις του όσον αφορά τη μετανάστευση.

Στο debate, ο Trump ανέφερε πως οι περιορισμοί visa για ανθρώπους με προσόντα θα πρέπει να χαλαρώσουν. Πολλοί ταλαντούχοι μαθητές έρχονται να φοιτήσουν στις ΗΠΑ, στα καλύτερα πανεπιστήμια του κόσμου, αλλά αναγκάζονται να φύγουν όταν τελειώσουν, ακόμη κι αν θέλουν να μείνουν και να εργαστούν. Ο Trump λοιπόν υποστηρίζει την παραμονή αυτών των μυαλών στη χώρα.

Αν και ο Trump φαίνεται πως χαλαρώνει στη νόμιμη μετανάστευση, δεν έχει αλλάξει τις απόψεις του για την παράνομη. "Θα χτίσω τοίχο" ανέφερε και πάλι ο Τrump, υπογραμμίζοντας πως θα απελάσει 11 εκατομμύρια παράνομους μετανάστες από τη χώρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα