Εις σάρκαν μιαν στο Λονδίνο ο μεγιστάνας και το πρώην μοντέλο

Τους γαμήλιους όρκους αντάλλαξαν το Σάββατο στην εκκλησία St. Bride στο Λονδίνο ο μεγιστάνας των media, Rupert Murdoch και η ηθοποιός και μοντέλο, Jerry Hall.

Στη λίστα καλεσμένων ο ηθοποιός Michael Caine, ο Ιρλανδός σταρ της ροκ, Bob Geldof, ο συνθέτης Andrew Lloyd Webber και ο υπουργός Δικαιοσύνης της Βρετανίας, Michael Gove, γνωστό για την πάγια θέση του να φύγει η Βρετανία από την ΕΕ.

Διά της απουσίας τους όμως έλαμψαν ο πρωθυπουργός της χώρας, David Cameron και ο υπουργός Οικονομικών, George Osborne, που επιθυμούν την παραμονή της Βρετανίας στην ευρωπαϊκή οικογένεια.

Ο τέσσερις φορές στο παρελθόν νυμφίος, ο 84χρονος Murdoch, δήλωσε [ο πιο ευτχής άνδρας τον κόσμο».

Ο γαμπρός, πρόεδρος της News Corp και ιδιοκτήτης της 21st Century Fox, έχοντας στο πλευρό του την 59χρονη νύφη και πρώην σύζυγο του Mick Jagger, πόζαραν για τις καθιερωμένες γαμήλιες φωτογραφίες, χαμογελαστοί, ήρεμοι και αποφεύγοντας να κάνουν σχόλια στα ΜΜΕ.

Το νυφικό της Τεξανής Hall ήταν ένα απαλό γαλάζιο σιφόν που λέγεται ότι σχεδίασε η διάσημη σχεδιάστρια Vivienne Westwood. Ο Murdoch για τη μεγάλη μέρα φόρεσε ένα σκούρο μπλε κοστούμι, λευκό πουκάμισο και καφέ παπούτσια. Στη μπουτονιέρα του είχε ένα λευκό τριαντάφυλλο.
Στη γαμήλια τελετή παρέστησαν και τα 10 παιδιά των νεόνυμφων από προηγούμενους γάμους.

Το ζευγάρι άρχισε να βγαίνει το περασμένο καλοκαίρι μετά τη γνωριμία τους στην Αυστραλία. Αρραβωνιάστηκαν τον Ιανουάριο.

Keywords
Τυχαία Θέματα