Η ΒΙΚΟΣ Α.Ε. δυναμικά παρούσα στην 11η Διεθνή Έκθεση HO.RE.CA 2016

Η Ηπειρωτική Βιομηχανία Εμφιαλώσεων ΒΙΚΟΣ Α.Ε., με τα Φυσικά Μεταλλικά Νερά και Αναψυκτικά «Βίκος» έδωσε για δεύτερη φόρα το επιβλητικό παρών, στην 11η Διεθνή Έκθεση ΗΟ.RE.CA 2016, που πραγματοποιήθηκε στο Metropolitan Expo από τις 12 μέχρι τις 15 Φεβρουαρίου 2016. Η ΒΙΚΟΣ Α.Ε. παρουσίασε τα προϊόντα της, τα Φυσικά Μεταλλικά Νερά και τα Φυσικά Μεταλλικά Αναψυκτικά «Βίκος», στην παγκοσμίου επιπέδου έκθεση για τον κλάδο της μαζικής εστίασης. Δυναμική και ξεχωριστή

παρουσία στην έκθεση είχε η Βίκος Cola, η μόνη με Φυσικό Μεταλλικό Νερό, που χαρίζει στιγμές δροσιάς και απόλαυσης.

Σε ένα εντυπωσιακά μοντέρνο και πλήρως ανανεωμένο περίπτερο υψηλών προδιαγραφών, σε κομβικό σημείο στο χώρο της έκθεσης, στελέχη της ΒΙΚΟΣ Α.Ε. παρουσίασαν στους ενδιαφερόμενους την προϊοντική γκάμα της εταιρείας, που αναγνωρίζεται για την υψηλή ποιότητα και την καινοτομία. Πιο συγκεκριμένα, παρουσιάστηκαν οι νέες συσκευασίες της Βίκος Cola, καθώς και τα υπόλοιπα Φυσικά Μεταλλικά Αναψυκτικά «Βίκος», τα μόνα με Φυσικό Μεταλλικό Νερό. Επιπλέον δυναμική παρουσία είχαν το βραβευμένο με την ανώτερη διάκριση 3 αστεριών ITQI, Φυσικό Μεταλλικό Νερό «Βίκος», «ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ» καθώς και τα Bίκος Coolers-επιτραπέζιοι και επιδαπέδιοι INOX ψύκτες για επαγγελματική και οικιακή χρήση.

Τα μοναδικά Vikos Cocktails από έμπειρους, εξειδικευμένους mixologists, εντυπωσίασαν και φέτος τους επισκέπτες της έκθεσης που βρέθηκαν στο περίπτερο της ΒΙΚΟΣ. Όλα τα μοναδικά cocktails δημιουργήθηκαν με βάση τη ΒΙΚΟΣ Cola και τα Φυσικά Μεταλλικά Αναψυκτικά «Βίκος». Η παρουσία της ΒΙΚΟΣ στη HO.RE.CA αποτελεί σημείο αναφοράς, με την εταιρία να αποσπά για ακόμη μία χρονιά θετικά σχόλια από το καταναλωτικό κοινό.

Keywords
Τυχαία Θέματα