Π. Σπίγκελ: Ο Τσίπρας, η Ατζελίνα και το μεγάλο σορτάρισμα

Με τη «χρήση» του ιδιαίτερου βρετανικού χιούμορ που σαφώς διαθέτει, ο γνωστός δημοσιογράφος των «Financial Times», Πίτερ Σπίγκελ, επέστρεψε στο αγαπημένο του θέμα: την ενασχόληση με τα τεκταινόμενα στην Ελλάδα.

Αφού πρώτα στήριξε με tweet του τον αναπληρωτή υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γ. Μουζάλα, κατόπιν «μάλωσε» με δεύτερο tweet τον Κυριάκο Μητσοτάκη για την αντίδρασή του για το θέμα

που έχει δημιουργηθεί με τον κ. Μουζάλα.

Από τις κεραίες του Σπίγκελ, όμως, δεν ξέφυγε και η συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με την Αντζελίνα Τζολί: «Πες στον Μπραντ (σ.σ.: Μπραντ Πιτ φυσικά) ότι έχω μία εξαιρετική ιδέα για τη συνέχεια (sequel) του Μεγάλου Σορταρίσματος». Για όσους δεν γνωρίζουν τι εστί «Μεγάλο Σορτάρισμα», πρόκειται για ταινία η οποία αναφέρεται στον τρόπο με τον οποίο κάποιοι κατόρθωσαν να κερδίσουν ακόμη και από τη φούσκα της κτηματαγοράς των ΗΠΑ.

Όμως η Ελλάδα δεν αφήνει ήσυχο τον Σπίγκελ, ο οποίος βλέποντας ότι μεταξύ αυτών που τον ακολουθούν είναι πλέον και η Νέα Δημοκρατία, έσπευσε με ένα ακόμη tweet να μας χαρίσει μία ακόμη στιγμή βρετανικού χιούμορ:

Σοφ. Ζαφ.

Keywords
Τυχαία Θέματα