Φλώρινα : Έβγαλε το σκύλο βόλτα και τον έφαγαν οι λύκοι…..

20:33 28/1/2022 - Πηγή: iHunt

ΝΕΟ, κρούσμα θανατηφόρας επίθεσης λύκων σε σκύλο σημειώθηκε χθες Τετάρτη 26/01/22 όχι σε βουνό ή σε δάσος κατά την διάρκεια κυνηγίου αλλά μερικά μέτρα έξω από το χωριό Ροδώνα της Φλώρινας, κατά την διάρκεια μιας συνηθισμένης καθημερινής βόλτας !!! Αυτή την φορά το “λαχείο” έπεσε στον συνάδερφο Γιώργο Λιθοξοιδη να θρηνήσει τον αγαπημένο του τετράποδο, φίλο, θύμα στην ανεξέλεγκτη πλέον μανία και εθισμό των λύκων στο εύκολο γεύμα που αντιπροσωπεύει το σκυλίσιο κρέας !!!

Συγκεκριμένα πρόκειται για την Λάσι 3 χρονών, Κόλεϊ την οποία έβγαλε ο Γιώργος για βόλτα και τρέξιμο το

πρωί της Τετάρτης 26/01/22 λίγο έξω από το χωριό Ροδώνα.

Ο Γιώργος στενοχωρημένος και σοκαρισμένος από το θέαμα σχολιάζει : “ Βγήκαμε μια απλή βόλτα, όπως κάνουμε σχεδόν κάθε μέρα, κάποια στιγμή η Λάσι έφυγε μπροστά τρέχοντας όπως έκανε πολλές φορές ενώ εγώ ακολουθούσα με τον δικό μου ρυθμό. στην γνωστή μας διαδρομή. Πέρασαν πέντε περίπου λεπτά και η σκυλίτσα δεν είχε επιστρέψει κοντά μου ως συνήθως και έτσι άρχισα να την φωνάζω και να της σφυρίζω να γυρίσει. Πέρασε μία περίπου ώρα που την έψαχνα φωνάζοντας και σφυρίζοντας και ενώ την περίμενα να πεταχτεί από κάπου και να πηδήξει πάνω μου ως συνήθως, έπεσα εγώ επάνω της καθώς την εντόπισα κατασπαραγμένη όπως φαίνεται στην φωτογραφία. ”

Στο πρόσφατο περιστατικό επίθεσης λύκου στην Πάρνηθα, οι “οικολόγοι” και υπάλληλοι των ΜΚΟ συμβούλευαν τους πολίτες να μην πηγαίνουν τα σκυλιά τους στον Εθνικό Δρυμό επειδή είναι το σπίτι των λύκων, χωρίς ωστόσο να κάνουν την παραμικρή κουβέντα ότι αυτή η άθλια κατάσταση, δηλαδή λύκοι να τρώνε σκυλιά, (όχι επειδή τάχα μου είναι “το κόκκινο πανί ” για τους λύκους όπως συμβούλευαν τον αδαή κοσμάκη, αλλά επειδή είναι εύκολοι στόχοι και ακίνδυνη τροφή), συμβαίνει παντού σε όλη την χώρα.

Κατανοητή και σεβαστή η νομοθεσία σχετικά με τους Δρυμούς και τα Εθνικά Πάρκα, σε όλες τις υπόλοιπες περιοχές της χώρας έχουμε το δικαίωμα να βγάλουμε βόλτα τον σκύλο μας χωρίς να φοβόμαστε ότι θα γίνει μεζές των λύκων ;;;

του Αλέξανδρου Παλαιολόγου για το iHunt.gr

The post Φλώρινα : Έβγαλε το σκύλο βόλτα και τον έφαγαν οι λύκοι….. appeared first on iHunt.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Φλώρινα, Έβγαλε,florina, evgale