ΚΥΠΡΟΣ : Συνολικό διοικητικό πρόστιμο πέραν των €20,000 σε μια εβδομάδα

20:05 4/11/2023 - Πηγή: iHunt
ΚΥΠΡΟΣ : Συνολικό διοικητικό πρόστιμο πέραν των €20,000 σε μια εβδομάδα

Συνολικό διοικητικό πρόστιμο πέραν των €20,000 επιβλήθηκε σε πέντε διαφορετικά πρόσωπα τα οποία καταγγέλθηκαν από μέλη της Υπηρεσίας μας, αυτή την εβδομάδα.

Μετά από αξιοποίηση και αξιολόγηση πληροφορίων και κατόπιν δικαστικών ενταλμάτων έγιναν έρευνες σε οικίες και υποστατικά συγκεκριμένων προσώπων όπου και εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν τα πιο κάτω:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ : Δ’ ΚΟΣΕ : Νέες κατασχέσεις κραχτών σε Κυκλάδες και Δερβενοχώρια…VIDEO

Σε οικία σε δήμο της Επαρχίας Λευκωσίας –

εντοπίστηκαν 29 θηρευμένα περδίκια , 1 θηρευμένος λαγός (των οποίων η κατοχή τους απαγορεύεται αυτή την περίοδο), 404 ξόβεργα, 35 φονευμένα προστατευόμενα άγρια πτηνά και ένας σιγαστήρας τον οποίο ο κάτοχός του φαίνεται να χρησιμοποιούσε για να θηρεύει τα περδίκια. Για τη συγκεκριμένη υπόθεση είναι σημαντικό να αναφερθεί ότι, ο κάτοχός των πιο πάνω, είχε σημειώσεις σχεδόν σε όλα τα περδίκια ότι είναι περιστέρια με προφανή σκοπό να ξεγελάσει τον οποιοδήποτε θα προέβαινε σε έλεγχο.

Σε οικία σε κοινότητα στην Επαρχία Πάφου – εντοπίστηκαν 6 ζωντανές φραγκολίνες, 54 ξόβεργα καθώς και 2 φάσες και 10 φιλικουτούνια τα οποία κατασχέθηκαν αφού το πρόσωπο που τα κατείχε δεν είχε ανανεωμένη άδεια κυνηγίου.

Σε οικία σε κοινότητα στην Επαρχία Πάφου – εντοπίστηκαν 2 κυνηγετικά όπλα για τα οποία δεν υπήρχε άδεια κατοχής στο όνομα του κατόχου τους, παράνομα γεωργικά φάρμακα, πέντε σφάγια τα οποία φαίνεται να σφάχτηκαν παράνομα και μία σφαίρα πιστολιού.

Σε οικία σε κοινότητα της ορεινής Επαρχίας Λεμεσού – εντοπίστηκαν 14 φονευμένα προστατευόμενα άγρια πτηνά, μία συσκευή που εκπέμπει κελαηδήματα άγριων πτηνών και 24 ξόβεργα.

Σε οικία σε κοινότητα της Επαρχίας Λεμεσού – εντοπίστηκε 1 θηρευμένος λαγός του οποίου η κατοχή, αυτή την περίοδο, απαγορεύεται.

The post ΚΥΠΡΟΣ : Συνολικό διοικητικό πρόστιμο πέραν των €20,000 σε μια εβδομάδα appeared first on iHunt.

Keywords
Τυχαία Θέματα