Τι πίνουν και δεν μας δίνουν;

19:11 17/5/2021 - Πηγή: iHunt

Κάτι πίνουν και δεν μας λένε οι ιέρειες του μητσοτακισμού. Πικρό χορταροζούμι είναι, ρίζες βρασμένες είναι, τσάι από μαγικά μανιτάρια είναι? Κανείς δεν ξέρει, το μυστικό της σοφίας τους είναι καλά κρυμμένο.

Αλκοόλ πάντως δεν είναι. Όσα τσίπουρα και να κατεβάσεις ξεροσφύρι, σοφός δεν γίνεσαι. Διατελών εν ευθυμία μετά από ουζοκατάνυξη, μπορεί να ρητορεύεις παρλαπίπες περί σκύλου ουράς, να παραπατάς και να στηρίζεσαι στους πάγκους, αλλά επιστημονικές ανακαλύψεις, που θα σου χαρίσουν ένα τεμπέλικο διδακτορικό στη ζωολογία και στη δασολογία, δεν πρόκειται να κάνεις.

Βέβαια και η Πυθία,

επί τριπόδου καθήμενη, μασούσε φύλλα δάφνης και καπνίζονταν σε ιερά και φαρμακευτικά ντουμάνια πριν αρχίσει να εκστομίζει τα ακατάληπτα της. Όμως υπήρχε παραδίπλα το ιερατείο που μετέφραζε τα … χίκ και τα ακαταλαβίστικα της σε σοφούς χρησμούς.

Ο έρμος ο Πέτσας, όπως ακριβώς τα ακούει, έτσι και τα γράφει στα περί σκύλων νομοσχέδια. Αλλά γι’ αυτό είναι υπουργός και όχι σοφός του ιερατείου. Σάμπως ξέρει τι είναι τα σκυλιά? Θα μάθει όμως. Μέχρι να το φέρει στη βουλή το αρχι@@νομοσχέδιο του θα καταλάβει τι είναι αυτά τα περίεργα ζωντανά με τέσσερα πόδια και μία ουρά. Ίσως μάθει και τι χρειάζονται αυτά τα κρεματζούρια που του είπαν ότι πρέπει να κοπούν.

Το τι ακούσαμε αυτές τις μέρες, από τις νομοθετούσες μαινάδες του Κυριάκου, δεν έχει προηγούμενο. Ευτυχώς τα σκυλιά δεν καταλάβαιναν τις βαθιές επιστημονικές τους σκέψεις.

Τι να σου κάνουν και αυτά τα ζωντανά? Σάμπως ήξεραν ότι θα εμφανιστούν οι παλαβοβιγκανίστας και τα ζωολατρικά τζιχάντ του Κυριάκου, που βάλθηκαν να εξοντώσουν την Κτηνιατρική, την Δασολογία και Ζωολογία, μαζί με τα αχαμνά των σκύλων? Τη δε Λογική την λιάνισαν για πρωινό και την κατάπιαν αμάσητη, σαν τις Διονυσιακές Λυσσάρες.

Κατ’ αρχάς πήρε τον λόγο η καθηγήτρια Δασολογίας, Αδεσποτολογίας και Φυσικού Περιβάλλοντος, που με την βαθιά επιστημονική της σκέψη, διέγνωσε αμέσως την αιτία καθόδου των αγριόχοιρων στις πόλεις. Οι κυνηγοί τουφεκάνε βελανίδια, ραπανάκια, αγριάδες και ζωχούς, εξαφανίζοντας όλη την χλωρίδα του δάσους. Τα αγριογουρουνάκια, τα καημένα, δεν βρίσκουν τροφή και αναγκάζονται να ψάχνουν στην πλατεία Συντάγματος, και στους κήπους της Βουλής, καθόσον εκεί φύονται άφθονα τα βλίτα και θάλλουν τα φαιδρά λάπατα σε ύψιστο βαθμό.
Ήδη ανέλαβαν να μετατρέψουν τις μοναδικές αυτές επιστημονικές ανακαλύψεις σε νομοσχέδιο απαγόρευσης του κυνηγού οι φωστήρες του Μαξίμου, για να ξαναγυρίσουν τα αγριογούρουνα στα δάση.

Μετά ανέλαβε το βαρύ πυροβολικό με ραδιο-φονικές ρουκέτες. Προφεσόρισα Κτηνιατρικής με μεταπτυχιακό στη Σεξο-Γατολογία, Αριστούχος Διδάκτωρ Ανατομίας και Χειρουργικής, άμα τε και Φυσιολογίας, έβαλε τα γυαλιά ακόμη και στον Μπαμπινιώτη, αναλύοντας τον όρο του ακρωτηριασμού.

Δεν καταλάβατε καλά. Δεν είναι ακρωτηριασμός. Δεν κόβουμε κομματάκι από το αυτί ή το άκρο της ουράς για να θεωρείται ακρωτηριασμός. Ο ευνουχισμός δεν είναι ακρωτηριασμός. Είπε και ΕΛΑΛΗΣΕ.

Τι διάολο δεν είδε ποτέ η προφεσόρισα άρρεν θηλαστικό? Μόνο τον φυστίκη του Μαξίμου είδε?

Ο καημένος ο φυστίκης κυρία μου, εκτός από το φυστικάκι του, που προεξέχει στην κοιλιά και το χρησιμοποιεί για να κατουράει, είχε ως άρρεν και δυό βελανίδια παραδίπλα. Στο άλλο άκρο του φυστικιού. Αυτά και ότι σήκωνε το ποδαράκι του στο κατούρημα, τον διαχώριζαν από τα θηλυκά.

Τα βελανίδια του καημένου του φυστίκη, δεν τα έφαγαν τα αγριογούρουνα, ούτε τα πυροβόλησαν οι κακούργοι οι κυνηγοί.

ΤΟΥ ΤΑ ΕΚΟΨΑΝ,
ΤΟΝ ΑΚΡΩΤΗΡΙΑΣΑΝ,
ΤΟΝ ΕΥΝΟΥΧΙΣΑΝ τον φυστίκη οι μαινάδες της αδεσποτολατρίας. Και καμαρώνουν για το κατόρθωμα τους, και αυτές και ο θλιβερός Πέτσας αντάμα, που νόμισε ότι βρήκε τον πρώτο λαχνό των εκλογών.

Άειντε ρε κατακαημένε κοντέ, που έλεγε και η Μαρίνα του Κλέαρχου… Στο Κορωπί και στα Μεσόγεια να δείς τι χαρά κάνουν με όποιον κόβει τα αχαμνά των σκύλων τους.
Κόβουν το ποπό των ψαλιδοχέρηδων και τους στέλνουν από εκεί που ήρθαν κε Υπουργέ των υποχρεωτικών ευνουχισμών.

Αυτή η Εθνική Σχολή Δημόσιας Διοίκησης τι στο διάολο πτυχία δίνει. Που το είδε γραμμένο ο Πέτσας το δίκαιο του προληπτικού ευνουχισμού? Ας εφαρμόσουν και τον προληπτικό ξυλοδαρμό τότε. Σε όλους. Κάθε πρωί ένα χέρι ξύλο, μαζί με τον καφέ. Μόνο έτσι θα καταπολεμηθεί το έγκλημα και η παραβατικότητα.

Μόνο να έχουν κατά νου ότι στις εκλογές πέφτει πολύ ξύλο. Πολιτικό και όχι Προληπτικό είναι, αλλά πολύ Αποτελεσματικό.

Le Chasseur

The post Τι πίνουν και δεν μας δίνουν; appeared first on iHunt.

Keywords
Τυχαία Θέματα