Vanessa Bryant: Ο συγκινητικός της λόγος στην τελετή μνήμης για τον Kobe και τη Gianna

12:03 25/2/2020 - Πηγή: People

Με μια συγκινητική τελετή στο Staples Center αποχαιρέτησε πλήθος κόσμου τον Kobe Bryant και την κόρη του Gianna. Η Vanessa Bryant με τις κόρες της βρέθηκαν στο στάδιο δίνοντας έναν συγκινητικό λόγο και στο πλευρό της ήταν πάντα η Beyonce, η οποία αργότερα ερμήνευσε τραγούδια προς τιμή του.

Η χήρα του μπασκετμπολίστα με δάκρυα στα μάτια σηκώθηκε στη σκηνή μαζί με τις κόρες της και είπε: «Η Gianna είναι μια γλυκιά κι ευγενική ψυχή.

Πάντα σκεφτόταν τους άλλους. Ήταν κορίτσι του μπαμπά και ξέρω ότι αγαπούσε τη μαμά της. Ήταν μία από τις καλύτερες φίλες μου. Δεν θα μπορέσουμε να τη δούμε να πηγαίνει στο λύκειο μαζί με τη Natalia, δεν είχαμε την ευκαιρία να την μάθουμε να οδηγεί. Δεν θα μπορέσω να της πω πόσο εκθαμβωτική είναι την ημέρα του γάμου της. Δεν θα δω ποτέ το κοριτσάκι μου να ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας, να χoρέψει με τον πατέρα της και να κάνει τα δικά της παιδιά».

Δείτε τι είπε για τον σύζυγό της Kobe, αλλά και τις ερμηνείες της Beyonce, της Alicia Keys και Christina Aguilera στο instyle.gr 

Keywords
Τυχαία Θέματα
Vanessa Bryant, Kobe,Gianna