Άγριες Μέλισσες: Το spoiler που αιφνιδίασε ακόμη και τη Μαρία Κίτσου

15:26 30/11/2019 - Πηγή: People

Όλοι οι φανατικοί τηλεθεατές της σειράς «Άγριες Μέλισσες» εδώ και μέρες πιστεύουν ακράδαντα ένα spoiler για τη σειρά, το οποίο, όμως, δεν γνωρίζει ούτε η βασική πρωταγωνίστρια.

Ποιο είναι αυτό; Ότι η «Λενιώ» μένει έγκυος από τον «Λάμπρο» και φυσικά αυτό είναι κάτι που εύκολα μπορεί να υποθέσει κανείς, λόγω της ερωτικής σκηνής ανάμεσα στους δύο παλιούς εραστές.

Γι’ αυτό και οι δημοσιογράφοι της εκπομπής «Πρωινό» όταν βρέθηκαν απέναντι από τη Μαρία Κίτσου, επιχείρησαν να εξακριβώσουν κάτα πόσο ισχύει κάτι τέτοιο, βάσει του σεναρίου πάντα.

Όμως, και αυτοί

και εμείς μείναμε με την απορία ή μάλλον με την αίσθηση ότι πρόκειται περισσότερο για ευσεβή πόθο των τηλεθεατών, παρά για πραγματικό προϊόν του σεναρίου της Μελίνας Τσαμπάνη.

Και να τι αποκάλυψε η Μαρία Κίτσου:

«Δεν ξέρω αν θα μείνει έγκυος η Λενιώ, αλήθεια. Ομερτά! Έχουμε υπογράψει συμβόλαιο αίματος να μην πούμε τίποτα, αλλά δεν ξέρουμε πραγματικά τι θα γίνει. Τα επεισόδια μας τα δίνουν σιγά σιγά. Κάποια από τα spoiler που βγαίνουν και είναι αλήθεια, βγαίνουν και κάποια που δεν είναι. Ας πούμε τώρα αυτό το spoiler για την Ελένη ότι μένει έγκυος, πρώτη φορά του ακούω», εξήγησε η πρωταγωνίστρια.

Μελίνα Τσαμπάνη: Η γυναίκα πίσω από την επιτυχία της σειράς «Άγριες Μέλισσες» μέσα από τα δικά της λόγια

Keywords
Τυχαία Θέματα