Ελένη Μενεγάκη: Πώς σχολίασε τη συνέντευξη της Ρούλας Κορομηλά και όσα είπε για τη σχέση τους

17:08 17/12/2019 - Πηγή: People

Είχε πολύ καιρό να μιλήσει τηλεοπτικά η Ρούλα Κορομηλά και γι΄αυτό τα λόγια της προξένησαν μεγαλύτερο ενδιαφέρον από άλλες φορές. Είπε βέβαια και πράγματα μέσα από την ψυχή της, που θέλει θάρρος για να ειπωθούν σε τέτοια κλίμακα. Όπως το κομμάτι της μητρότητας που δεν εμφανίστηκε στη ζωή της. Η Κορομηλά σχολίασε και όλες τις παρουσιάστριες, χωρίς φυσικά να λείπει η αναφορά στην Ελένη Μενεγάκη.

Ήταν μια ερώτηση του Νίκου Χατζηνικολάου

που πυροδότησε την απάντησή της όσον αφορά τα τόσα που ακούστηκαν στο παρελθόν για τη σχέση της με την Ελένη. Φυσικά η κόντρα και ο σκληρός ανταγωνισμός δεν υπήρξαν παρά μόνο σαν αποκυήματα της φαντασίας.

Η Ελένη Μενεγάκη ένιωσε την ανάγκη να αναφερθεί στη Ρούλα Κορομηλά, με την οποία εξάλλου έχουν μια σχέση αλληλοεκτίμησης. Ως προς το σκέλος των εξωσωματικών και των υιοθεσιών που δεν πέτυχαν, η Ελένη είπε:

«Επειδή νομίζω πως ακόμη κι αν δεν το έχεις σπουδάσει, μπορείς να καταλάβεις τους ανθρώπους όταν σου μιλάνε, η Ρούλα χθες πραγματικά νομίζω πως ήταν με την ψυχή της εκεί. Δεν πήγε για να πάει. Θέλω να μείνω λίγο στο κομμάτι μωρού. Καμιά φορά σχολιάζουμε τους ανθρώπους αν κάνουν ή δεν κάνουν παιδί… Και δεν σκεφτόμαστε ποτέ ότι και οι άλλοι άνθρωποι που τους κρίνουμε, είναι σαν κι εμάς. Δε μπορεί μόνο εμείς να θέλουμε να αποκτήσουμε μωρό. Συμβαίνει και στους ανθρώπους που είναι στην τηλεόραση. Συμβαίνει σε όλους τους ανθρώπους.

Και πρέπει να είμαστε προσεχτικοί σε αυτά τα θέματα, γιατί ιδιαιτέρως εμείς οι γυναίκες, πονάμε. Εμένα αυτό το κομμάτι της Ρούλας χθες με άγγιξε. Θα το πω και θα μιλήσω για μένα. Όσες διακρίσεις μου χάρισε αυτή η δουλειά, πιστεύω πως θα ένιωθα έναν κόμπο στην καρδιά μου. Σίγουρα θα ήταν κάτι που θα με πονούσε. Όπως ένιωσα πως αυτό το κομμάτι έμεινε κενό μέσα στην καρδιά της. Ας είμαστε λίγο πιο καλοί άνθρωποι με τους ανθρώπους. Όλοι μας».

Η Ρούλα Κορομηλά μιλά για την αγωνιώδη της προσπάθεια να αποκτήσει παιδί

Όσον αφορά τη δική τους επαφή, η παρουσιάστρια του Alpha ευχαρίστησε τη Ρούλα και τόνισε πως στο τέλος της ημέρας μετράει αν ο κάθε άνθρωπος της τηλεόρασης ακολουθεί τον δρόμο του ή κάνει εκπτώσεις για να κερδίσει λίγα νούμερα τηλεθέασης παραπάνω.

«Την ευχαριστώ πάρα πολύ που το είπε, γιατί πρέπει να λέμε κι ευχαριστώ στη ζωή. Έχει αξία που το λέει η ίδια και μετά από τόσα χρόνια. Πολλές φορές οι τίτλοι μπαίνουν για να μπουν και δημιουργούν μια κόντρα που μπορεί να μην υπάρχει. Η πορεία μου έχει δείξει ότι δεν μου αρέσει να προκαλώ, ούτε να δημιουργώ αντιπαλότητες, ούτε να χαρακτηρίζω και να δημιουργώ προβλήματα σε άλλους παρουσιαστές.

Είπε μια πολύ μεγάλη κουβέντα η Ρούλα. Έχει πολύ μεγάλη σημασία ο κάθε παρουσιαστής τι διαδρομή θέλει να κάνει και τι θέλει να αφήσει πίσω του, πώς θέλει να τον θυμούνται, τι είναι αυτό που θέλει να μείνει. Ο παρουσιαστής που σκέφτεται εποχιακά νούμερα και να τσιμπήσει κάτι παραπάνω, το πληρώνει αυτό κάποια στιγμή. Μπορεί εκείνη τη στιγμή να χαίρονται, αλλά στην πορεία όχι. Σε νοιάζει το μετά; Σε ενδιαφέρει ποιος θες να είσαι μέσα σε αυτό τον χώρο; Τι θα μείνει στο μυαλό των ανθρώπων».


Keywords
Τυχαία Θέματα